Filter
Oikeustieteen alempi korkeakoulututkinto

Vertaa 2 Oikeustieteen kandidaattiohjelmaa Kriminologiassa

Oikeusharjoittelijoille lakimies (LLB) sallii useimpien tutkinnon suorittaneiden harjoittaa lakia riippuen maasta. Akateeminen kurssi laatii perustan lain ymmärtämiseksi ja tarjoaa tarvittavat taidot lain käytäntöön.

Mikä on LLB kriminologiassa? Kurssit keskittyvät lakiin todellisen sovelluksen avulla. Opiskelija oppii keskeiset oikeus- ja kriminologiset perusteet sekä etiikka, oikeudelliset käsitteet ja oikeusjärjestelmät. Opintojakso opettaa myös tutkijoita psykologiassa, ihmisoikeuksissa ja sosiologiassa valmistaakseen heitä rikollisen ajattelutavan kanssa. Jotkin ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden opiskella ulkomailla. Ohjelmat kestävät vain kolme vuotta ja niin kauan kuin kuusi vuotta on päättynyt.

Hankintaan analyyttiset ja kriittiset ajattelutaidot ovat tutkinnon välttämättömiä osa-alueita, mutta ne voivat myös auttaa opiskelijoita ulkopuolisten työvoiman ulkopuolella ihmissuhteissa ja yleisessä elämän päätöksissä. Lain syvä ymmärrys auttaa ohjelman osanottajia ymmärtämään yleistä poliittista maisemaa ja antamaan yleistä ymmärrystä muille.

Opiskelijan tulee viettää aikaa tutkimalla kustannuksia, jotka molemmat osallistuvat valitsemaansa LLB-ohjelmaan ja muihin kohteisiin, kuten huoneeseen ja karttoihin. Kustannukset vaihtelevat laitoksen ja sijainnin mukaan.

Kriminologian LLB-tutkinnon suorittaneet ovat tulleet rikosoikeudellisiksi asianajajiksi, mutta monet ovat myös pyrkineet lainvalvonnan alaisiin urakoitsijoihin rikollisten saamiseksi ja tapausten ratkaisemiseksi. Jotkut potentiaaliset työpaikat ovat muun muassa rikollisluominen, vapautuslaki tai koeaja, poliisin etsivä ja rikosteknisen tiedekunnan teknikko. Tutkinnon suorittaneet ovat jopa päättäneet jatkaa uraansa ulkomailla, nauttivat kaikesta siitä, mitä kansainvälinen yhteisö on tarjonnut. Useimmat työllistymismahdollisuudet tarjoavat tutkinnon mahdollisuuden pitää yhteisöt turvallisina ja auttaa muita.

Opiskelijoilla on mahdollisuus valita kampuskoulutuksen tai online-luokkahuoneen joustavuus opintojen loppuun saattamiseksi. Aloita seuraavat vaiheet etsimällä ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä johtava lomake.

Read More Read Less

2 tulosta kohteessa Kriminologia

The University of Law Undergraduate Programmes

Meidän LLB (Hons) laki kriminologiasta säätiön kanssa on nelivuotinen oikeustieteellinen tutkinto. Kurssi keskittyy keskeisiin oikeudellisiin aiheisiin ja erilaisiin krim ... [+]

LLB (Hons) laki kriminologiasta säätiön kanssa

LLB (Hons) -lainsäädäntö, jossa kriminologia on säätiön vuosi, on neljän vuoden pituinen lakisääteinen tutkinto. Kurssi keskittyy keskeisiin oikeudellisiin aiheisiin ja erilaisiin kriminologian osa-alueisiin, kuten rikollisuuteen, rikosoikeuteen ja rikolliseen käyttäytymiseen. Lakimoduulit ovat pääasiassa ammattimaisesti koulutettujen asianajajien toimittamia, ja niissä on korkeatasoiset kasvot. Kurssilla on käytännöllinen painopiste, joka koskee lain ja kriminologian todellista soveltamista. Työllistettävyys on integroitu kurssiin, jotta saat akateemisen tiedon ja keskeiset siirrettävät taidot, joita nykypäivän työnantajat vaativat. Tämä kurssi on ihanteellinen opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa oikeussektorilla tai erityisesti rikosoikeusjärjestelmässä. Ensimmäinen vuosi on säätiön vuosi, joka keskittyy kehittämään ymmärrystä oikeudellisesta sektorista ja keskeisistä taidoista, joita tarvitaan koko tutkinnon suorittamiseen. Oikeustieteiden korkeakoulussa saavutettiin opetuksen huippuosaamisen puitteissa kulta kesäkuussa 2017 perustutkintoa, oppimista ja tuloksia varten. Palkinto päättyi kesäkuussa 2019 ja korvattiin TEF Silverilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 More
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Law Undergraduate Programmes

Kriminologian lakimme on kolmivuotinen tutkintotodistus. Kurssi keskittyy keskeisiin oikeudellisiin aiheisiin ja erilaisiin kriminologian osa-alueisiin, kuten rikollisuut ... [+]

LLB (Hons) laki kriminologialla

Kriminologian lakimme on kolmivuotinen tutkintotodistus. Kurssi keskittyy keskeisiin oikeudellisiin aiheisiin ja erilaisiin kriminologian osa-alueisiin, kuten rikollisuuteen, rikosoikeuteen ja rikolliseen käyttäytymiseen. Lakimoduulit ovat pääasiassa ammattimaisesti koulutettujen asianajajien toimittamia, ja niissä on korkeatasoiset kasvot. Kurssilla on käytännöllinen painopiste, joka koskee lain ja kriminologian todellista soveltamista. Työllistettävyys on integroitu kurssiin, jotta saat akateemisen tiedon ja keskeiset siirrettävät taidot, joita nykypäivän työnantajat vaativat. Tämä kurssi on ihanteellinen opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa oikeussektorilla tai erityisesti rikosoikeusjärjestelmässä. Oikeustieteiden korkeakoulussa saavutettiin opetuksen huippuosaamisen puitteissa kulta kesäkuussa 2017 perustutkintoa, oppimista ja tuloksia varten. Palkinto päättyi kesäkuussa 2019 ja korvattiin TEF Silverilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 More
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi