LLB (Hons) laki

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

  • Kesto: 3 vuotta
  • Tutkinto myönnetty: LLB (Hons) Law
  • Palkintoelin: Canterbury Christ Church University, Iso-Britannia
  • Opetuskieli: englanti
  • Opetusmuoto: Kokopäiväinen
  • ECTS Laajuus: 180

Kurssin käsitys

Laki on uskomattoman monipuolinen ja monitahoinen aihe, joka vaikuttaa ihmisen elämän kaikkiin osiin hengittämästämme ilmasta, suhteistamme ja koulutuksestamme työhön, matkoihin, omaisuuteen ja terveyteen. Lakiala on dynaaminen ja kilpailukykyinen ja muuttuu yhteiskunnallisten tarpeiden mukaisesti. Pathways tarjoaa monipuolisia urapolkuja ja antaa sinulle osaamisen menestyä monessa urassa. Kurssi on suunniteltu tarjoamaan sinulle kokonaisvaltainen kokemus opiskellessasi lakia; opiskelet teoreettista taustaa sekä lakien käytännön näkökohtia. Kurssin onnistuneen suorittamisen jälkeen saat käytännön ja nykyaikaisen lakitutkinnon, jonka työnantajat ja asianajajien viranomaiset ovat tunnustaneet. Jos valitset laillisen uran, vankka laki perustana, taitojen kehittämisen painottaminen, työnantajakumppanuuksien ja pro bono -työn kautta saatu käytännöllinen reaalimaailma takaa, että olet valmistunut seuraavalle juridisen koulutuksen vaiheellesi.

Opettaminen ja oppiminen

Sinut opetetaan luentojen, seminaarien ja käytännön työpajojen yhdistelmänä. Tämä vie 12 tuntia kontaktiaikaa viikossa ja vietät vähintään yhtä paljon aikaa olennaisessa riippumattomassa tutkimuksessa, joka sisältää tutkimuksen, verkkotyön ja arviointiin valmistautumisen. Pienemmissä ryhmissä järjestettävien seminaarien avulla voit keskustella ja kehittää ymmärrystäsi luentojen aiheista. Lisäksi tapaat akateemisen henkilökohtaisen ohjaajasi. Eri muodoissa käytetään erilaisia strategioita, joilla pyritään edistämään itsenäistä ja kriittistä oppimista moduuleista toisiinsa. Lähes kaikissa moduuleissa on luentoja sekä keskusteluja, opiskelijoiden johtamia seminaareja, yksilö- ja ryhmäohjeita, keskusteluja, neuvotteluja ja roolipelejä. Sinulle annetaan myös mahdollisuus ja rohkaista työskentelemään ryhmissä. Oppimisellasi on myös käytännöllinen ulottuvuus.

Arviointi

Kunkin moduulin lopussa on muodollinen tai 'summatiivinen' arviointi. Arviointimenetelmiin kuuluvat kirjalliset tentit ja joukko opintojaksojen arviointeja, kuten esseitä, raportteja, portfolioita, esityksiä ja esityksiä. Muodollisen arvioinnin arvosanat lasketaan moduulipisteeseesi.

Arviointimenetelmät on suunniteltu auttamaan sinua kehittämään työnantajien ja ammatillisen kehon tarpeita. Niihin kuuluvat itsearviointi, vertaisarviointi ja ohjaajien arviointi, kirjalliset harjoitukset, mukaan lukien 'kotiin' -toiminnot, jotka on suunniteltu toistamaan harjoituksia, kurssityöskentelyä, kursseja (pilkkakokeet), oppisalkkuja, luokan sisäisiä toimintoja ja tenttejä.

Ilmoittautuminen ja kesto

Tämä on kolmivuotinen kokopäiväinen ohjelma. Jokainen lukuvuosi alkaa yleensä lokakuun ensimmäisellä viikolla ja joissain tapauksissa syyskuun viimeisellä viikolla. Lukuvuosi kestää 32 viikkoa. Opiskelijat voivat ilmoittautua jopa kaksi viikkoa ennen kurssin alkamispäivää, mutta varhaista ilmoittautumista suositellaan, koska paikkoja on rajoitetusti.

Sisäänpääsyvaatimukset

Ehdokkaiden on oltava vähintään 17-vuotiaita kurssin alkamisvuoden 1. syyskuuta mennessä, ja heillä on oltava toisen asteen tutkintotodistus tai säätiön tutkintotodistus tai todistus tai vastaava. Sinun on myös todistettava englannin kielen taito.

Valmistumisvaatimukset

Koko kurssi koostuu yhteensä 18 moduulista 3 vuoden aikana. Jotta oikeustieteen LLB (Hons) -tutkinto saadaan, sinun on suoritettava kaikki moduulit vaaditun 180 ECTS opintopisteen saavuttamiseksi. Jos et jostain syystä pysty suorittamaan koko kurssia, saatat saada välipalkinnon edellyttäen, että olet suorittanut vaaditut vähimmäispisteet. Todistuksen voidaan myöntää opiskelijoille, jotka ovat saavuttaneet yli 60 opintopistettä, tai tutkintotodistuksen opiskelijoille, jotka ovat saavuttaneet yli 120 opintopistettä ennen opintojen keskeyttämistä.

Missä seuraavaksi?

Olemme suunnitelleet tämän tutkinnon kuullen ulkopuolisia sidosryhmiä, kuten paikallisia lakimiehiä ja useita paikallisia organisaatioita. Näin varmistamme, että autamme sinua kehittämään taitoja, joita työnantajat arvostavat korkealla tasolla, esimerkkeinä muun muassa; kirjallinen ja suullinen viestintä, aloite, ajanhallinta, joustavuus ja tiimityö. Monet tutkinnon suorittaneet käyttävät näitä taitojaan tullakseen asianajajaksi tai asianajajaksi, mutta toiset perustavat uran koulutuksessa, julkisissa palveluissa, henkilöstöhallinnossa, johdossa, avustajina, valtuutettuina sihteereinä tai rahoituspalveluissa. Tätä pätevyyttä voidaan käyttää myös jatko-opintoihin oikeustieteissä, kuten oikeustieteen maisteriohjelmassa, tai vastaavilla aloilla, kuten johtamisessa, markkinoinnissa ja kirjanpidossa.

Hyvä tietää

Solicitors Regulation Authority (SRA) on tunnustanut tämän lain tutkinnon.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awa ... Lue lisää

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awarding bodies. Over the years we have established a number of close links and in addition to our own recognised programmes, we currently offer UK undergraduate and postgraduate degrees in collaboration with Canterbury Christ Church University (CCCU). Deciding to study for a degree is not an easy choice; it requires a high level of commitment and dedication in order to succeed. At Alexander, we understand this and strive to make your time with us an enjoyable, rewarding and worthwhile experience. Näytä vähemmän
Larnaka , paphos + 1 Lisää Vähemmän