LLB (Hons) laki

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Online LLB (Hons) -laki

Opiskele missä ja milloin tahansa, missä tahansa Online LLB (Hons) -lakitutkinnossamme, joka on saatavana 3, 4, 4,5 * tai 6 vuoden kurssina. Jos etsit uraa laillisella tai laajemmalla kaupallisella sektorilla, mutta tarvitset enemmän joustavuutta opintomalleissa ja haluat opiskella 100% verkossa, tämä voi olla tutkinto sinulle. Tämä on oikeustieteen tutkinto, jolla on käytännön painopiste ja jonka työllistettävyys on upotettu kurssiin. Kurssilla on korkeatasoinen vuorovaikutus ja saat vertaisarvioinnin ja henkilökohtaisen ohjaajan arvostelun, ja yli 90% ohjaajistamme on päteviä asianajajia ja asianajajia. Vuoden 2020 kansallisessa opiskelijakyselyssä yliopiston oikeustiede on sijoittunut ensimmäiseksi yliopistojen joukossa opiskelijoiden yleisen tyytyväisyyden suhteen Englannissa. Vuonna 2019 oikeustieteelliselle yliopistolle myönnettiin hopealuokitus TEF (Teaching Excellence and Student Outcomes Framework) -opetuksessa. Meidän todettiin tarjoavan korkealaatuista opetusta, oppimista ja tuloksia opiskelijoillemme ja ylittäneet jatkuvasti Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulutuksen tiukat kansalliset laatuvaatimukset.

* SLC-rahoitusta ei sovelleta 4,5 vuoden kurssiin.

Kurssivaatimukset

BBB A-tasolla ja luokka C / 4 tai enemmän GCSE-englannin kielellä tai vastaava pätevyys. Opiskelijat, jotka ovat alle 18-vuotiaita, mutta alle 17-vuotiaita kurssin alkaessa, ovat sallittuja. Vain 4 vuoden, 4,5 vuoden tai 6 vuoden verkkokursseille: Opiskelijoita, jotka haluavat ilmoittautua epästandardin reitin kautta asiaankuuluvan työkokemuksen kautta, kutsutaan myös hakemaan. Kansainväliset pääsyvaatimukset: Englanninkielisyys, joka vastaa vähintään IELTS 6.5: ää ja vähintään 6,0 jokaisessa komponentissa.

Kesto

3, 4, 4,5 tai 6 vuotta

palkkiot

Vuoden 2021 palkkiot (tammikuu 2021 tai syyskuu 2021): 3 vuoden verkkokurssi on 9 250 puntaa vuodessa; 4 vuoden verkkokurssi on 6935 puntaa vuodessa; 4,5 vuoden verkkokurssi on 6935 puntaa vuodessa *; 6 vuoden verkkokurssi on 4625 puntaa vuodessa. Maksut lukitaan tuleville opintovuosille eli opiskelija maksaa saman hinnan vuosittain. Näille verkkokursseille maksetaan 250 puntaa talletus.

* Huomaa: 4,5 vuoden verkkokurssi ei ole hyväksytty SLC-rahoitukseen.

otto

  • Tammikuu 2021 3 vuoden kurssille ja 4,5 vuoden kurssille
  • Syyskuu 2021 3, 4 tai 6 vuoden kursseille
Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Lue lisää

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Näytä vähemmän