Olemme ensimmäinen englanninkielinen korkeakouluopettaja, joka tarjoaa LLB (Hons) -lain psykologian 100 prosentin verkko- ja osa-aikamuodossa. Tämä yhdistelmä-kunnia-kurssi tuo yhteen jännittävät laki- ja psykologiset maailmat, niille, jotka ovat kiinnostuneita näistä täydentävistä ja ura-aiheisista aiheista *.

Monen perspektiivin esittäminen koko kurssin ajan kannustaa sinua kehittämään kriittistä ajattelua ja analyyttisiä taitoja lähestyttäessä erilaisia ​​psykologisia teorioita ja oikeudellisia kysymyksiä sekä parantamaan luottamustasi sovellettaessa niitä todellisiin tilanteisiin.

Tämän kurssin lakiin kuuluvat kattavat laaja-alaiset olennaiset oikeudelliset aiheet, kuten sopimusoikeus, rikosoikeus, Euroopan unionin oikeus, englanninkielinen oikeusjärjestelmä ja paljon muuta. Kurssin sisältö sisältää myös seitsemän perusta oikeudellisesta tietämyksestä, jota lainvalvojien sääntelyviranomainen (SRA) harjoittaa.

Psykologiaa käsittelevät moduulit antavat myös syvällisen tuntemuksen keskeisistä osaamisalueista, kuten sosiaalipsykologiasta, psykologisesta kehityksestä ja paljon muusta.

Lopuksi, tämä ohjelma antaa sinulle myös mahdollisuuden kehittää osaamista psykologian tai oikeuden alalla, joka liittyy urasi tai etusihteisiisi erilaisten valinnaisten moduulien kautta. Näitä ovat tutkiva psykologia, päättely ja päätöksenteko, kehitystieteet ja paljon muuta.

Huomaa: Tätä kurssia ei ole akkreditoitu British Psychological Societyn (BPS) kanssa.

* Tämän kurssin aloituspäivä ja yksityiskohdat ovat edelleen yliopiston hyväksynnän alaisia. Jos hyväksyntää ei myönnetä kurssisi alkamispäivänä, tarjotaan vaihtoehtoinen päivämäärä tai täydellinen palautus. Jos tarvitsemme muutoksia tähän ohjelmaan osana Essexin yliopiston validointiprosessia, ilmoitamme nämä sinulle mahdollisimman pian.

Urakehitysmahdollisuudet

Riippumatta siitä, mikä urasi tavoitteesi, tämä kansainvälisesti keskittynyt yhdistetty kurssi on täydellinen kaikille, jotka haluavat saada hyvän ymmärryksen oikeustieteen aloilla ja psykologiassa perustutkinnon tasolla.

Kilpailun taso oikeudellisella alalla on korkea, ja tämä epätavallinen aste on erittäin edullinen, kun se pyrkii erottamaan tällä alalla.

Henkilöt, jotka työskentelevät monissa muissa ammateissa, kuten henkilöstöhallinto, virkamieskunta, kirjanpito, rikosoikeus, terveydenhuolto, turvallisuuspalvelut ja muut, voivat käyttää tämän ohjelman kautta hankittuja taitoja ja tietämystä omien käytäntöjensa välittämiseen.

Tässä ohjelmassa kehitetyt taidot eivät rajoitu pelkästään urakehitykseen; Ohjelman loppututkinnon suorittaneet hankkivat myös siirrettävät taidot tutkimussuunnittelussa, ajanhallinnassa sekä suullisessa ja kirjallisessa viestinnässä, joka täydentää tehtävää oikeudellisessa, yhteiskuntatieteellisessä tai akateemisessa sektorissa.

Olemme sitoutuneet parantamaan työllistymismahdollisuuksia tutkinnon suorittaneiden keskuudessa. Verkkokurssimme antavat sinulle mahdollisuuden parantaa uranäkymiäsi ja ansaita potentiaalia yhdistämällä keskeisiä taitoja, jotka ovat suoraan siirrettävissä työpaikalla.

Sisäänpääsyvaatimukset1. Opintojakso

Jotta täytettäisiin LLB (Hons) laki psykologian tutkintotodistuksen vaatimukset, sinulla on oltava vähintään seuraavat pätevyysvaatimukset:

 • Kolme A-tasoa tai vastaavaa; plus
 • Jos englanti ei ole ensimmäinen kieli, IELTS (Academic) 6.0 tai vastaava.
 • Jos sinulla ei ole IELTS-sertifikaattia tai vastaavaa pätevyyttä, vaadimme opiskelijoille mahdollisuuden lähettää englanninkielinen ilmainen online-testi.

Sinun ei tarvitse todistaa englannin kielen taitoa, jos olet kansalainen tai olet suorittanut Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnon vastaavan tutkinnon jonkin näistä maista.

Sinun on läpäistävä aloituskurssijoukko opintojakson ensimmäisten 21 päivän aikana opintojen jatkamiseksi2. Työkokemusreitti

Voit hakea LLB (Hons) -lainsäädäntöä psykologian tutkintoon työkokemuksen syöttöreitin kautta. Sinun on täytettävä seuraavat kriteerit:

 • GCSE-matematiikka ja englanti luokassa C tai sen yläpuolella tai vastaava
 • Kolmen vuoden työkokemus; plus
 • Jos englanti ei ole ensimmäinen kieli, IELTS (Academic) 6.0 tai vastaava
 • Jos sinulla ei ole IELTS-sertifikaattia tai vastaavaa pätevyyttä, vaadimme opiskelijoille mahdollisuuden lähettää englanninkielinen ilmainen online-testi.

Sinun ei tarvitse todistaa englannin kielen taitoa, jos olet kansalainen tai olet suorittanut Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnon vastaavan tutkinnon jonkin näistä maista.

Sinun on läpäistävä aloituskurssijoukko ensimmäisen kurssin 21 päivän aikana opintojen jatkamiseksi.

21 päivän rahat takaisin -takuu

Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden kokea University of Essex Online -kurssi 21 päivän kokeilujaksolle. Siksi olemme ottaneet käyttöön rahat takaisin takuun. Jos aloitat kurssin ja päätät, että se ei ole sinulle kolmen ensimmäisen viikon aikana, saat täyden hyvityksen.

Oppiminen ja arviointi

Verkossa opiskelu antaa sinulle vapauden opiskella milloin ja missä se sopii sinulle - kotona, lounasaikasi aikana tai missä tahansa muualla sinulla on internetyhteys.

Kaikilla online-kursseillamme on ohjeellinen opintokokonaisuus, joka on oppaamme siitä, kuinka kauan kurssi kestää loppuun. Todellinen kesto voi olla pidempi tai lyhyempi riippuen opiskelun nopeudesta, valittavista opintovaihtoehdoista ja moduulien saatavuudesta. Opintojasi on mahdollista suorittaa opintojaksoa nopeammin kaksinkertaistamalla moduulit tiettyinä aikoina; kuitenkin vähimmäisvaatimuksia sovelletaan.

Kaikilla kursseilla on säännölliset aloituspäivät ympäri vuoden. Lukuvuosi on järjestetty moduuleiksi, tyypillisesti yhden tai kahden viikon lomalla moduulien ja jäsennellyn kolmen viikon tauon jouluaikana. Opiskelijat saavat kurssin aikataulun hakemusprosessin aikana.

Opetusmenetelmät ja tyyli

Koska olemme 100%: n online-yliopisto, käytämme virtuaalista oppimisympäristöä perinteisen kampuksen sijaan. Järjestelmä seuraa ja hallinnoi oppimisprosessia reaaliajassa ja tarjoaa sinulle välittömän pääsyn oppimateriaaleihisi.

Tämä oppimisympäristö mahdollistaa sekä opiskelijoiden että ohjaajien aktiivisen osallistumisen reaaliaikaisiin keskusteluihin ja voit kuunnella ja katsella elävää luentoja ja seminaareja internetin välityksellä. Kaikki kurssit toimitetaan vain englanniksi.

Sinulla on oma opiskelijakouluttaja, ja hänellä on mahdollisuus säännöllisesti vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja ohjaajasi kanssa. Varmistaaksemme, että sait tarvitsemaasi tukea opettajallasi, saamme kurssikurssimme 20 opiskelijalle.

Arviointi

Hyväksymme tehtävänlähtöisen lähestymistavan arvioinnin sijasta tenttien sijasta. LLB (Hons) laki psykologian tehtävistä perustuu todelliseen työkokemukseen ja tutorit arvioivat jatkuvasti.

Olet aina tietoinen nykyisestä alustavasta palkkaluokasta heti ohjelman alusta lähtien, jolloin voit arvioida nykyisten tutkimusmenetelmien menestystä ja selkeästi tunnistaa parannettavat alueet.

Uskomme, että tämä läpinäkyvyys antaa sinulle tarvittavat tiedot, jotta voit hyödyntää kurssiasi. Tavoitteenamme on:

 • näyttävät selvästi tavaramerkkisi luokassa, jota voit tarkastella milloin kirjaudut oppimisalustalle
 • työn nopea kääntyminen arvioimaan sen varmistamiseksi, että palkkaluokka on aina ajan tasalla
 • arvioida työtä koko moduulin sijaan odottaa loppuvuoden tentit
 • että sinulla on säännöllinen yhteys opiskelijan neuvonantajasi kanssa
 • yksinkertaisuus ja läpinäkyvyys arviointikriteerien suunnittelussa

Meillä on myös politiikka, jolla varmistetaan, että opiskelijoiden tekemä työ on aito. Sen lisäksi, että kaikki työtä arvioidaan usein, käytämme vakiintunutta sähköistä valvontajärjestelmää plagioinnin tarkistamiseksi.

Kun olet suorittanut LLB (Hons) -tilisi psykologian tutkinto , sinut kutsutaan kokopäivätilaisuuteen Colchester Campus -yliopiston yliopistossa.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 7 muuta ohjelmaa kohteelta University of Essex Online »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Duration
48 kuukautta
Part-time
Hinta
18,480 GBP
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä