LLB (Hons) laissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Paras valmistautuminen lakimiesammattiin on ajatella kuin asianajaja alusta alkaen. Käytäntöpohjainen lähestymistapamme tarkoittaa, että opit ymmärtämään lakia jokapäiväisessä elämässä ja oikeuskäytännössä ja soveltamaan oppimiasi monin tavoin.

Koulutetut tutkijat ja ammattilaiset ovat suunnitelleet tämän lakitutkinnon kansainvälisesti tunnetusta Crucible Center for Human Rights and Social Justice -yrityksestä. Se on suunniteltu erityisesti keskittymään urakehitykseesi.

Koko tutkintotodistuksen ajan työskentelet oikeusalan toimijoiden kanssa. Saat käytännön kokemuksen lain käyttöönotosta kansalaisneuvontatoimiston kanssa harjoitetun pro bono-toiminnan kautta ja sinulla on mahdollisuus siirtyä harjoitteluun.

Alusta alkaen sinua rohkaistaan harjoittamaan juridisia kysymyksiä ja pohtimaan oppimiasi olennaisena osana kokemusta. Suuri osa ajasta vietetään työskentelemällä kasvotusten tutorien kanssa ja kehittämällä ymmärrystäsi oikeudellisista kysymyksistä, erityisesti ydintaidoista ja -osaamisesta, joita lakimiesten odotetaan saavan. Kansallisen opiskelijakyselyn 2019 mukaan Roehampton Law School on alansa ykkönen saavutettaessa akateemista tukea.

Kehität ymmärrystä lainsäädännön eri osa-alueista ja käytännöstä käymällä Lontoon keskustan historiallisissa tuomioistuimissa. Tänä vuonna opiskelijat ovat tarkkailleet asioita korkeimmassa oikeudessa, vierailleet muissa tuomioistuimissa osana lakia käytännössä -moduulia ja vierailleet myös parlamentin taloissa.

Tällä hetkellä saatavilla oleviin moduuleihin kuuluvat oikeusjärjestelmät, etiikka ja taidot, jotka kattavat Englannin oikeusjärjestelmän rakenteen ja toiminnan; Julkisoikeus ja ihmisoikeudet, joka tutkii kansalaisvapauksia ja ihmisoikeuksia; ja lain käytännössä moduulit ensimmäisessä vaiheessa, jotka keskittyvät oikeudelliseen viestintään, ja toisena vuonna liiketoiminnan ja kaupan tietoisuuteen.

Omistajamme on luonut yhteydet jatko-rekrytoijiin ja antaa sinulle ideoita ja vinkkejä, jotka auttavat sinua saamaan hyvän tutkinnon. Yhdessä kartoitat kykysi ja luot urasuunnitelman. Tarjoamme myös henkilökohtaisia tapaamisia CV: n ja hakemusten kirjoittamisessa, esityksiä, pilkkahaastatteluja ja kaupallista tietoisuutta koskevaa koulutusta sekä tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittää verkottumistaitojasi.

pitoisuus

Vuosi yksi

 • Saa ymmärryksen Englannin oikeusjärjestelmän avaintoiminnoista, tutkia lain käytännön moraalista ulottuvuutta, tarttua rikoslakiin ja ihmisoikeuksiin sekä oppia esittämään perusteltuja ja loogisia perusteita.
 • Opintolaki käytännössä 1: Oikeudellinen viestintä, vuorovaikutteinen moduuli, jonka tarkoituksena on rakentaa taitojasi ja luottamustasi juridiseen viestintään ja auttaa ymmärtämään, miten lakia voidaan soveltaa käytännössä ja laajemmassa yhteiskunnassa.

Vuosi kaksi

 • Laki käytännössä 2: Kaupallinen tietoisuus esittelee sinut kaupalliseen maailmaan ja lakimiesten rooliin siinä, mukaan lukien lain käsite liiketoiminnasta (miten asianajotoimistot ansaitsevat rahaa) ja rahoitusmarkkinoiden rooli.
 • Rakenna oikeustaidollesi tutkimalla erityyppisiä sopimusoikeuksia ja kehitä ymmärrystä väärinkäytöslaista ja kyvystäsi soveltaa lakia oikeudellisten ongelmien ratkaisemiseksi.
 • Tutustu yritysyritysten lakiin ja tutkia oikeusteorioita, sääntöjä ja kaupallisia ajureita, jotka vaikuttavat osakeyhtiöitä, yhtiöitä ja muita liiketoimintamalleja koskeviin lakien käytäntöihin.
 • Muita moduuleja ovat EU-oikeus ja omaisuuslaki.

Kolmas vuosi

 • Valitse vaihtoehdoista, kuten työlaki, yritysrahoitus ja yritysostot, perhelaki, kansainväliset ihmisoikeudet sekä lääketieteen ja verolaki.
 • Hanki käytännön kokemusta oikeudellisesta käytännöstä harjoittelupaikalla tai kansalaisten neuvontatoimistossa.

Urareitit lakimiesammattiin

Voit tulla asianajajaksi:

Asianajajien sääntelyviranomainen (SRA) muuttaa prosessia tullakseen asianajajaksi.

Asianajajien pätevyyskoe (SQE) on keskitetty arvio kaikille, jotka haluavat saada asianajajana Englannissa ja Walesissa. Se otetaan todennäköisesti käyttöön vuonna 2020.

Tämä tarkoittaa, että vuodesta 2020 pätevöitymisreittisi sinun tulee olla:

 • SQE: n vaiheiden 1 ja 2 ohittaminen. Ensimmäinen keskittyy oikeudelliseen tietoon ja toinen käytännön juridisiin taitoihin.
 • Jolla on tutkinto (mistä tahansa aiheesta) tai vastaava pätevyys.
 • Ottaa huomattavan pitkän työkokemuksen.
 • Luonne- ja soveltuvuusvaatimusten läpäiseminen.

Tulla barristeriksi:

Asianajajia säätelee asianajajalautakunta. Sinun ei tarvitse suorittaa SQE: tä saadaksesi asianajajaksi (koska SQE: tä sovelletaan vain aikoviin asianajajiin), vaikka pätevyysreittiin on tehty joitain muutoksia.

Pätevyysreitti barristeriksi tulemiseen sisältää tällä hetkellä:

 • Vaatimus pätevästä lakitutkinnosta, jonka suhde on 2: 2 tai parempi (tai oikeustieteen tutkintotodistus).
 • Tarve läpäistä tietokonepohjainen baarikurssin soveltuvuustesti.
 • Ammatillisen baarikoulutuksen suorittaminen.
 • Pääsy Inn of Courtiin ja oppilaan suorittaminen loppuun.

Uravaihtoehdot

Tämä kurssi valmistaa sinut hyvin monelle lailliselle uralle, mukaan lukien työskentely harjoittavana asianajajana, asianajajana tai avustajana, akateemisessa oikeudessa tai uralla, joka vaatii kriittisiä perusteluita.

Uratiimimme on käytettävissä tukemaan sinua opintojen alusta lähtien valmistumisen jälkeen. He auttavat sinua rakentamaan ansioluettelosi, valmistautumaan haastatteluihin ja tapaamaan ja oppimaan uransa huipulla työskentelevistä onnistuneista tutkinnoista. Sinulla on myös tilaisuus työskennellä kumppaneidemme kanssa Lontoossa ja muuallakin sekä käydä Roehamptonin työmessuilla, joissa voit tutustua tutkinnon suorittaneiden mahdollisuuksiin ja tavata työnantajia.

Sisäänpääsyvaatimukset

Erityiset pääsyvaatimukset:

 • Vaadittava taso humanistisissa, yhteiskuntatieteissä ja liiketoiminnassa. GCSE-vaatimus: englanti ja matematiikka, luokka C
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Lue lisää

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Näytä vähemmän