LLB (Hons) QLD - (Ardenin yliopisto)

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

LLB (Hons) QLD - (Ardenin yliopisto)

122305_unnamed.jpg

 • Aihealue: Kriminologia
 • Taso: Perusopiskelija
 • Yliopisto: Ardenin yliopisto
 • Kaupunki: Birmingham, Lontoo, Manchester

Miksi valita Ardenin yliopisto?

 • Uskomme, että täällä Ardenin yliopistossa kaikkien tulee voida opiskella kaikkialla.
 • Arden haluaa antaa sinulle korkeakoulutuksen, joka sopii kiireelliseen, nykyaikaiseen elämääsi.
 • Arden tarjoaa pääsyn tutkintoihin, maisteriohjelmiin ja MBA-ohjelmiin
 • Opiskelijamme ovat 18 - 80-vuotiaita, koska tuemme heitä sekä paikan päällä (Ison-Britannian opintokeskuksissamme) että verkossa.
 • Olemme myös ylpeitä voidessamme tarjota epästandardin ilmoittautumisen, mikä tarkoittaa, että työkokemus ja aiempi pätevyys otetaan huomioon.
 • Kaikilla Ardenin kursseillamme keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, ja monet niistä ovat ammattijärjestöjen akkreditoimia.

Sekoitettu opiskelu Ardenin yliopistossa

122299_pexels-photo-427679.jpeg

Mikä on sekoitettu oppiminen Ardenin yliopistossa?

Haluatko opiskella tutkintoa, mutta sinusta tuntuu, että sinulla ei vain ole aikaa sovittaa sitä elämääsi? Ardenin yliopiston sekoitetussa oppimiskurssissa yhdistyvät innovatiivinen verkko-oppiminen perinteisiin, henkilökohtaisiin luokkiin, jolloin joustavampi tapa opiskella on.

Kuinka se toimii?

Henkilökohtaiset tunnit toimitetaan osa-aikaisena kurssina, mutta itsenäisen verkko-lisäopiskelua käyttämällä voit suorittaa tutkintosi vielä 3 vuodessa *. Tämä sekoitettu lähestymistapa tarkoittaa, että voit opiskella missä ja milloin tahansa, ja ohjaajiisi ja tukitiimisi voidaan ottaa yhteyttä luokkahuoneen ulkopuolella, verkossa tai puhelimitse.

Milloin voin opiskella?

Vaatii vain 8 tuntia kursseja viikossa valitsemassasi Ison-Britannian opintokeskuksessa, joten sinulla on mahdollisuus valita, milloin haluat oppia: arkipäivinä, iltaisin tai viikonloppuisin.

 • Viikonpäivät: 2 päivää viikossa joko klo 9.00–13.00 tai 13.30–17.30
 • Illat **: 2 iltaa viikossa klo 17.30–21.30
 • Viikonloput: lauantaisin

Missä voin opiskella?

5 Arden-tutkimuskeskuksella, jotka sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Birminghamissa, Lontoossa ja Manchesterissa, uskomme, että voimme tarjota opintovaihtoehdon, joka sopii useimpiin elämäntapoihin.

Joten riippumatta siitä, oletko kokopäiväinen vanhempi, yrität olla kuukauden työntekijä vai et vain halua muiden yliopistojen tarjoamia perinteisiä opintomenetelmiä, Ardenin yliopiston blended learning tarjoaa kaiken tarvittavan joustavuuden ja tuen sovi opiskelu ympäri elämääsi.

Tutustu tarjottaviin kursseihin ja keskustele jonkin Ulearn kurssin neuvonantajan kanssa Live Chat -toiminnon kautta tai täytä Ulearn ja joku ottaa yhteyttä.

* 4 vuotta, jos otetaan perustusvuoden kanssa.

** vain valitut keskukset ja kurssit.

Joustavat vastaanottopäivät

Ardenin yliopistossa sinun ei tarvitse aloittaa tutkintoa syyskuussa, kuten useimmissa muissa yliopistoissa. Tarjoamme 5 erilaista annosta ympäri vuoden, joten voit aloittaa kurssin sopivaan aikaan sopivaan sitoumukseen.

Opiskelijoiden vastaanottopäivämäärät

 • syyskuu
 • marraskuu
 • helmikuu
 • huhtikuu
 • kesäkuu

Kuinka paljon se maksaa?

Kurssimaksu on vain 6000 puntaa vuodessa, mikä on 3 000 puntaa vuodessa halvempaa kuin muissa Ison-Britannian yliopistoissa.

Kurssi on noin 3000 puntaa vuodessa halvempaa kuin yliopistoon kokopäiväinen, ja se rahoitetaan hallituksen rahoituksella, nimeltään opiskelijarahoitus, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa mitään etukäteen kurssista.

Kun ansaitset enemmän kuin 25 000 puntaa vuodessa, maksat takaisin niin vähän kuin 30 puntaa kuukaudessa ja jos et enää ansaitse yli 25 000 puntaa, tämä tapahtuma pysähtyy automaattisesti.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Ulearn on Ulearn yhteistyössä yli 100 yliopiston kanssa Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Ulearn yliopistoon kuuluu arvostettuja yliopistoja kaikkialla Isossa-Britanniassa, ja se tarjoaa ... Lue lisää

Ulearn on Ulearn yhteistyössä yli 100 yliopiston kanssa Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Ulearn yliopistoon kuuluu arvostettuja yliopistoja kaikkialla Isossa-Britanniassa, ja se tarjoaa satoja kursseja, mukaan lukien halutuimmat, Ulearn kurssit, panorointi suosituimpien alojen läpi. Näytä vähemmän
Halifax , Birmingham , Lontoon Ealingin alue , Manchester , Dundee , Greenwichin kuninkaallinen alue , Gillingham , Court Yard , Birmingham , Twickenham , Leicester , Coventry + 11 More Vähemmän