LAST tunnustukset testin valmistelussa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Valmistaudu uran lakia.

LSATadmissionPrep101

Valita paras LAST prep sinulle

Ei ole väliä miten haluat oppia tai kuinka paljon aikaa sinulla on ennen testipäivänä, meillä on runsaasti prep vaihtoehtoa sinut valmis.

Live LAST kurssi - verkossa tai luokassa

GMATAdmissionTestLive

LAST Complete Course on kattavin LAST prep ohjelma saatavilla. Tarjoaminen ei vain materiaalin sisällä luokkahuoneessa mutta ulkopuolella samoin, sinun on täysin uppoutunut LAST työssä koko oman valmistelun aikana. Opettanut asiantuntija ohjaajien kanssa 99 prosentin tulokset, live in-henkilö ja online-luokat ovat interaktiivisia, haastava, ja kaikkea muuta kuin tylsää. Ja pieni luokkakoot varmista, että saat yksilöllistä huomiota tarvitaan maksimoida pisteet.

 • Elävät luokkiin tarjotaan
 • in-henkilö tai verkossa
 • 50+ video oppituntia, 10 henkilökohtaista istuntoja, ja Crunchtime
 • Ihanteellinen kattava ohjattua tutkimusta

Interact ™ LSAT Course

GMATAdmissionTestInteraction

LAST Interact ™ on kattavasta (palkittu!) Tilauksesta LAST valmennuskurssille. Manhattanin Prep asiantuntija ohjaajien ohjeet kunkin vuorovaikutteisten oppitunnin alusta loppuun, mutta voit olla yksi tekemään valintoja.

LAST Interact ei ole videota. Se on läpimurto intuitiivinen tekniikka, jonka avulla voit määrittää oman polun kautta tuntia LAST sisältöä. Manhattan Prep ohjaaja opastaa jokaisen oppitunnin alusta loppuun, mutta voit olla yksi tekemään valintoja.

Se on itse asiassa hauskaa!

Totta puhuen - LAST sisältöä ei ole niin mukaansatempaava. Se on huono argumentteja ja kaavioiden ja paljon on ehdollinen logiikka. Mutta prep ei tarvitse olla tylsää! LAST Interact suunniteltiin käymään koko aivojen tietokilpailuja, haaste asetetaan, ja satunnaista meditaation session Noah.

Expert Instruction Meets vuorovaikutteisen teknologian.

Kuten hyvä opettaja, LAST Interact räätälöi itseään teille. Jos saat jotain oikein, voimme viedä sinut kovempi ongelma. Jos saat jotain vikaa, voimme ottaa läpi yksityiskohtaisen oppitunnin.

Milloin vain missä vain.

Tämä ohjelma on täysin omaan tahtiin. Voit lopettaa, ohittaa tai toistaa mitään osaa LAST Interact. Tunneilla toimitetaan teräviä korkean resoluution ja on käytettävissä tietokoneessa tai iPad. Prep missä olet, milloin haluat.

 • 50+ LSAT Interact
 • video-pohjainen oppituntia
 • Sisältää kaikki meidän kirjoja ja verkkoaineistot
 • Ihanteellinen kattava omaan tahtiin tutkimus

Crunchtime ™

GREprepTests102

Live-session viime hetken strategia-arvio

 • Täyttää live online, opettaa top-pisteytys asiantuntijat
 • Käytettävissä ennen jokaista LSAT testauspäivää
 • Ihanteellinen viime hetken strategiatarkastelun

yksityinen Ohjausta

GMATAdmissionTestPrivate
 • 1-on-1 henkilökohtainen opetus
<li>  Ihanteellinen tutkimus r&auml;&auml;t&auml;l&ouml;id&auml;&auml;n taitotaso</li>
<li>  Saatavana hengen ja verkossa</li>

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

In 2000, Teach for America alumnus and Yale graduate Zeke Vanderhoek had a radical idea: students learn better from better teachers. His vision of what test prep could be if taught by great educators ... Lue lisää

In 2000, Teach for America alumnus and Yale graduate Zeke Vanderhoek had a radical idea: students learn better from better teachers. His vision of what test prep could be if taught by great educators led him to assemble a team of highly qualified teachers, recruiting only those with 99th percentile scores and substantial teaching experience. And with them, Manhattan Prep was born. Näytä vähemmän