$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Oikeustieteen kurssia Oikeuskieletssa

Ei ole väliä mitä kieltä harjoitellaan lakia, tulet huomaamaan, että se vaatii erikoistunut muoto kieliopin ja sanaston kirjoittaa oikeudellisia asiakirjoja ja luovat oikeudellista esityksiä. Oikeudellinen kielikurssit tarjoavat kieliopin perustan lakia käytännössä. Mikä on oikeudellinen kielikurssi? Oikeudellinen kielikurssi opettaa terminologiaa ja muotoja kieliopin käytetään k… Lue lisää

Ei ole väliä mitä kieltä harjoitellaan lakia, tulet huomaamaan, että se vaatii erikoistunut muoto kieliopin ja sanaston kirjoittaa oikeudellisia asiakirjoja ja luovat oikeudellista esityksiä. Oikeudellinen kielikurssit tarjoavat kieliopin perustan lakia käytännössä.

Mikä on oikeudellinen kielikurssi?

Oikeudellinen kielikurssi opettaa terminologiaa ja muotoja kieliopin käytetään käytännössä oikeuden valitsemallasi kielellä. Nämä kurssit keskittyvät lakikieli yhteisen asianajajan tehtävistä.

Mitä Edut Ottaen kurssi Legal Kieli?

Oikeudellinen kielikurssi tarjoaa pyrkivä asianajajien ja muiden juristit säätiön kielellä vivahteita he tarvitsevat tehokkaasti viestinnän sekä suullisesti ja kirjoitetun kielen, oikeuden harjoittamisesta.

Kuinka paljon se maksaa Take kurssi Legal Kieli?

Kustannukset kurssin lakikielessä vaihtelee suuresti riippuen monista tekijöistä, kuten koulu-ja maa, jossa haluat opiskella.

Millainen Ura Improvement voit odottaa kanssa kurssi Legal Kieli?

Jos olet jo harjoitellaan lakia, voit odottaa kirjallisen viestinnän olla selkeä kurssin lakikielellä. Jos olet tällä hetkellä opiskelee, tulet huomaamaan, että kurssi antaa perustan oikein ilmaista itseäsi oikeudessa työhön.

Miksi ottaa verkkokurssin Legal Kieli?

Verkkokurssin lakikielellä saat kielen koulutusta täytyy mukavammin, antaa sinulle mahdollisuuden opiskella mukavasti omassa kotona kertaa kiertää oman aikataulun.

Kun ottaa kurssi Legal Kieli?

Voit löytää kurssin lakikielessä monissa yliopistoissa ympäri maailmaa. Useimmat yliopistot tarjoavat lakia tutkimukset tarjoavat tämän kurssin.

Miten Käytä Legal Language Course?

Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositeltu Uusimmat Nimi
  • Suositeltu
  • Uusimmat
  • Nimi
Brooklyn Law School
New York, Yhdysvallat

Vastaaminen koulutustarpeisiin ja vaatimuksiin monia hakijoita Oikeustieteen kandidaatti Ohjelmat Ulko-koulutettuja lakimiehiä, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta lakia Yhd ... +

Vastaaminen koulutustarpeisiin ja vaatimuksiin monia hakijoita Oikeustieteen kandidaatti Ohjelmat Ulko-koulutettuja lakimiehiä, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta lakia Yhdysvallat, Brooklyn Law School esittelee kaksi kesällä kursseja oikeudellinen Englanti. -
Kurssi
Täyspäiväinen
Kampus