LAWSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Lakikoulutukset Kansainvälinen oikeusssa Iso-Britanniassa 2020

Korkeakoulut halki maailman tarjoavat oikeustieteen kursseja, sillä ne ovat loistavat tilaisuus kasvaa ihmisenä ja ammattilaisena. Jos esimerkiksi immateriaalioikeudet ja kauppaoikeus kiinnostavat, oikeustieteen kurssit ovat juuri oikea vaihtoehto.

Kurssi in International Law edustaa vaatimaton aikaa sitoutumista merkittäviä loppuratkaisu. Erikoistuneet saatu tietämys kurssi kansainvälisessä oikeudessa voi parantaa uramahdollisuuksia etenkin aloilla tavanomaisten lakien vaatimuksia kansainvälisen toiminnan ja kansainvälisten sopimusten.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Osa-aikainen Lakikoulutukset Kansainvälinen oikeusssa Iso-Britanniassa 2020

1 tulosta kohteessa Kansainvälinen oikeus, Yhdistynyt kuningaskunta Filter

Human Rights and International Criminal Law: An Introduction Course

FutureLearn
Kurssi
<
Osa-aikainen
<
4 viikkoa
Englanti
Online

The University of Padova is one of Europe’s oldest and most prestigious seats of learning; it aims to provide its students with both professional training and a solid cultural ...

Lue lisää