Yhdellä silmäyksellä

Tutkinto: OTK (LL.M.)
Luottopisteet: 60
Opintojen kesto: 3 lukukautta
Kieli: englanti
Opintopaikat: 25
Aloituspäivä: maaliskuussa ja syyskuussa
Hakuaika: 10. joulukuuta 31. toukokuuta
Kustannukset: 9.700 euroa, johon lisätään nykyinen 200 euron rahoitusosuus vuodessa
Ohjelmajohtaja: prof. Dr. Jörg Philipp Terhechte, prof. Dr. Thomas Wein

LL.M. yhdistetty oppimiskilpailu ja sääntely Leuphana Professional School käynnisti Mastersin vuonna 2013. Tämä ohjelma tarjoaa ammattilaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden erikoistua kilpailu- ja sääntelylainsäädäntöön Saksassa. Opiskelijat LL.M. koulutusohjelma luo laajan oikeudellisen ja taloudellisen asiantuntemuksen kolmen lukukauden aikana. Maisteriohjelma, jota opetetaan kokonaan englanniksi, tunnustetaan myös Fachanwaltin tai Fachanwältin für Vergaberechtin (hankinta-asianajaja) pätevyydeksi.

Uudenlaisen kilpailulainsäädännön kelpoisuus yhdistetyn oppimisen LL.M.

Yhdistetty oppiminen LL.M. Kilpailu ja asetus ohjelman tarkoituksena on opettaa asiantuntija kilpailua ja sääntelyä koskevaa asiantuntemusta valossa taloudellisia näkökohtia alan. Käytännössä keskitytään voimakkaasti siihen, että ohjelmaan osallistuu useita toimijoita.

Rakenne

LL.M: n eri luokkien välinen tiivis koordinointi. Kilpailu ja sääntely varmistavat, että opiskelijat oppivat, miten laki ja talous ovat vuorovaikutuksessa. LL.M. Lisäksi sillä on vahva tutkimuspaino. Kilpailu- ja sääntelylainsäädännön uudet muutokset kuuluvat aina asianomaisiin luokkiin. Kun olet suorittanut LL.M.-kurssin, sinulla on mahdollisuus kehittää akateemista asiantuntemustasi edelleen strukturoidussa kilpailussa

Toinen keskeinen painopiste LL.M. ohjelma on käytännössä: suurten asianajotoimistojen ja kilpailu- ja sääntelyviranomaisten edustajat jakavat kokemuksiaan säännöllisesti. Tämä antaa sinulle ensimmäisen käden käsityksen kilpailun ja sääntelyn lainsäädännöstä. Hyödyt hyvistä linkeistä harjoitteluun, ja voit aloittaa verkon rakentamisen ja saada ideoita urasuunnittelua varten.

Valmistuneet LL.M. Kilpailu ja sääntely

  • heillä on syvällistä tietoa kilpailuoikeudesta ja sääntelystä
  • niillä on perustaito markkinoiden toiminnasta
  • - kykenee analysoimaan valtion interventioiden mahdollisuuksia ja rajoituksia markkinoilla ja -. \ t
  • ovat ihanteellisesti valmiita soveltamaan taloudellisia kysymyksiä kilpailu- ja sääntelylain puitteissa
  • on ainutlaatuinen oikeudellinen erikoisuus, joka avaa laajan valikoiman uramahdollisuuksia

OTK Yhdistetyn oppimisen ohjelma: käsite lyhyesti

Vuoden 2016/2017 talvikauden aikana kilpailun muoto

Muuten ohjelma perustuu etäopiskeluun. Monet LL.M. luokkia tarjotaan nyt webinaareina ja voit opiskella kannettavasta tietokoneesta kotona. Näin on helpompaa yhdistää opiskelu ammatillisiin sitoumuksiin ja varmistaa oikea tasapaino yksityiselämän kanssa.Yhdistetty oppiminen ammatilliselle LL.M.

Tällä hetkellä on vähän LL.M. jotka tarjoavat sekoitetun oppimisen ohjelman, joka käsittää intensiiviset kasvotusten ja online-komponentit. Tämä muoto on otettu käyttöön Leuphanan ammattikorkeakoulussa. kilpailu

Sähköinen oppiminen ei tarkoita pelkästään videoiden katselemista tietokoneellasi kotona ilman lisätuen käyttöä. Itse asiassa sähköinen oppiminen sisältää paljon laajempaa tukea kuin perinteinen tutkinto. On monia lyhyitä toimia, kuten tietokilpailujen ja foorumi-kirjojen kirjoittaminen, jotka osallistuvat aktiivisesti online-etäopiskeluun. Sähköinen ohjaaja auttaa sinua muistamaan nämä toimet ja rohkaisemaan sinua työskentelemään niiden parissa.

E-oppimisvaiheessa on myös useita live-oppitunteja LL.M-oppimisen aikana: puhelinkonferenssi, jossa käytetään AdobeConnectiä, tarjoaa mahdollisuuden osallistua henkilöstöön, ammattilaisiin ja muihin opiskelijoihin. Ammattikoulun e-learning-tiimi tarjoaa teknistä tukea, joten voit menestyksekkäästi opiskella ilman kehittynyttä tietotekniikkaa.

Tämä rakenne on ainutlaatuinen lakiohjelmalle, joka poikkeaa merkittävästi perinteisistä luennoista ja seminaareista. Sähköisen oppimisen ja kasvotusten välisen yhdistelmän avulla voimme tarjota LL.M. ohjelma, joka voidaan yhdistää täydellisesti työelämäänsi edistääkseen urasi kilpailu- ja sääntelylainsäädännössä.

Toinen osa sekoitettua oppimista käsittelevää LL.M. on Webinars. Illan Webinar -muoto tuo suurten asianajotoimistojen harjoittajat, jotka jakavat kokemuksensa kilpailu- ja sääntelylainsäädännössä. Kilpailuviranomaisten ja sääntelyviranomaisten edustajat raportoivat myös työstään ja antavat sinulle käsityksen "toiselle puolelle". Ohjelmalla on siis vahvat yhteydet käytäntöön, ja opiskelijat voivat aloittaa oman verkostonsa kehittämisen kilpailu- ja sääntely-alalla.

Kenelle tämä ohjelma ohjataan?

Uusi jatko-opetuksen maisteriohjelma, joka johtaa LL.M. kilpailussa

Erikoisominaisuus asianajajan harjoittelijoille

Innovatiivisen tutkimuskonseptimme avulla voit jatkaa LL.M. kilpailussa

Viisi kuukautta ennen oikeustieteen toisen valtiontutkinnon tentit oikeudelliset harjoittelijat voivat keskeyttää opintonsa Leuphanassa ja jatkaa heitä tutkinnan jälkeen.

Muista, että tämä ohjelma ei oikeuta sinua opiskelijaviisumiin lyhyiden luokkahuoneistojen vuoksi.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Leuphana University of Luneburg »

Viimeksi päivitetty Lokakuu 1, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella ja verkossa
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Huhti 2020
Duration
3 lukukautta
Full-time
Hinta
9,700 EUR
plus nykyinen 200 euron termi.
Määräaika
Request Info
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til Sep­tem­ber 30th
Helmi 15, 2020
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til March 31st
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Request Info
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til Sep­tem­ber 30th
Alkamispäivämäärä
Huhti 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Helmi 15, 2020
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til March 31st
Alkamispäivämäärä
Loka 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Elo 15, 2020

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Request Info
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til Sep­tem­ber 30th
Päättymispäivämäärä

Huhti 2020

Location
Haun määräaika
Helmi 15, 2020
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til March 31st
Päättymispäivämäärä

Loka 2020

Location
Haun määräaika
Elo 15, 2020
Päättymispäivämäärä