Kesällä kieli ja Law Institute

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kesä Kieli ja Law Institute on intensiivinen neljän viikon koulutus kokemus yksinomaan ulkomaisten oikeudellisten ammattilaisille ja opiskelijoille. Instituutin tarkoituksena on:

  • Perehdyttää opiskelija käytännön ja tutkimuksen lain Yhdysvalloissa;
  • Antaa opiskelijoille käytännön johdatus Yhdysvaltain oikeudellinen tutkimus ja analyysi; ja
  • Parantaa opiskelijoiden Englanti kielitaito kautta integroidun Englanti oikeudellisesti ohjelmaan.

Suoritettuna päivittäin School of Law, joka sijaitsee luonnonkauniilla kaupunkien kampuksella Case Western Reserve University kulttuurin keskus Cleveland University Circle, instituutti on pitkälle ohjelman tarkoituksena on laajentaa ja kiillottaa ulkomaisten opiskelijoiden jo vahva Englanti viestintätaidot taas käyttöön niitä Amerikan tapaoikeuden käytäntöjä ja valmistaa heitä jäykkyys Yhdysvaltain lainsäädännön koulun tutkimus.

Intensiivinen Englanti kieli tutkimus

Englanti oikeudellisesti on innovatiivinen, integroitu ja käytännöllinen ohjelma, joka korostaa lukeminen, analysointi, tutkimus, kirjoittaminen ja ymmärtämisen taitoja tarpeen osallistua oikeudellisen diskurssin. Luentosarja, asianajaja ryhmäkeskustelut ja Case Western Reserve menetelmä otetaan käyttöön oikeudellinen ammattilaiset onko suunnittelu osallistua varatuomari ohjelma tai yksinkertaisesti laajentaa yleistä tietämystä Yhdysvaltain oikeusjärjestelmän-käytäntöön lain Yhdysvalloissa tulevaisuudentutkimuksen OTK, SJD tai JD opiskelijoita koulutetaan ulkomaisia ​​koulutus- ja oikeudellinen järjestelmä otetaan käyttöön tutkimuksen lain Yhdysvalloissa ennen osallistumalla niiden ohjelmia.

Opiskelijoilla on hyvät mahdollisuudet harjoitella keskustelun ja ymmärtämisen taitoja, kun taas perehtymistä Amerikkalainen luokkahuoneen dynamiikkaa, mukaan lukien "Sokrateen menetelmä." Kehittäminen Kielitaidon lain liittyvässä nimenomaisesti oikeustieteen opintojen ja acclimating luokkahuoneessa dynamiikka antaa opiskelijoille etumatkaa ja luottamus suorittamissa US oikeustieteen opintoja ohjelman ja vuorovaikutuksessa Yhdysvaltain Asianajotoimisto lakimiestä.

Kesä Kieli ja Law Institute on avoin kaikille ulkomaisille lakimiestä ja kansainväliset opiskelija. Joissakin tapauksissa valmistumisen instituutti on vaatimus ottamista Ulkomaiset Valmistuneet OTK ohjelman School of Law.

Valmistelu laki tutkimus

Ohjeet instituutin sisältää neljän viikon kurssit ja aikataulun maanantaista torstaihin, 9 am kuusitoista, ja perjantaina klo 9 keskipäivään (yhteensä 120 lähiopetusta). Kaikki luokat pidetään lain koulussa. Koska haluamme opiskelijat voivat saada mahdollisimman paljon hyötyä Kesä Kieli ja Law Institute, odotamme opiskelijoiden osallistua opetukseen koko ajan, 30 tuntia viikossa. Mid-istunto arviointi ja kertomukset annetaan, sekä loppuarviointi ja todistuksen loppuun.

Kaksi aamulla tuntia viikossa keskitytään valmius oikeustieteelliseen teroittamalla kielitaitoa johdanto tutkimuksen perustiedot ensimmäisen vuoden oikeustieteen kursseille. Opiskelijat lisäävät käytön lain sanastoa ja ilmaisuja. Iltapäiväistuntojen esittelee materiaalit ja resurssit lain kirjaston ja lain koulun tietokoneita. Opiskelijat hankkia arvokasta kokemuksia sekä perinteisiä ja sähköisiä oikeudellista tutkimusta ja analyysia.

Perjantai-iltapäivisin tarjoavat vapaa-aikaa opiskelijoille perehtyä Case Western Reserve University kampuksella ja monia kulttuurikohteita Cleveland, kuten maailmankuulu Clevelandin orkesteri, Clevelandin taidemuseo, University Circle, ja Rock & Roll Hall of Fame ja museo.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

A Model Law School: Our international law, health law, and intellectual property law programs are among the top in the nation. National Jurist magazine named us among the top 25 law schools that deliv ... Lue lisää

A Model Law School: Our international law, health law, and intellectual property law programs are among the top in the nation. National Jurist magazine named us among the top 25 law schools that deliver the best public interest law opportunities. The magazine also listed us among its first "honor roll of law schools" that deliver the best practical training. Näytä vähemmän