Kenraali LL.M.

Yleistä

Ohjelman kuvaus

LLM-ohjelmat

Oikeustieteen kandidaatit voivat suorittaa yleisen opinto-ohjelman, jota voidaan mukauttaa yksilöllisesti. The General LL.M. on joustavin vaihtoehto GW Lawssa.

Kaikkien LLM-tutkinnon suorittaneiden on suoritettava yhteensä 24 hyvitystuntia, mukaan lukien kirjallisen työn vaatimukset täyttävä kurssityö. Erikoistuneen tutkinnon suorittaneiden on suoritettava vähintään vaadittu vähimmäistuntemäärä kursseille, jotka luetellaan alla kyseiselle ohjelmalle. Liittyviä kursseja suositellaan jäljellä olevalle kurssityölle.

Yleinen LLM-ohjelma

The General LL.M. Ohjelma antaa opiskelijalle mahdollisuuden suunnitella oman opintosuhteensa tutkiakseen useita Yhdysvaltain lain asioita. Opiskelijat, jotka työskentelevät kohti General LL.M. tulisi neuvotella akateemisten asioiden vanhemman dekaanin ja nimitetyn opinnäytetyön ohjaajan kanssa kokonaisvaltaisen opinto-ohjelman suunnittelusta, joka on räätälöity opiskelijan erityistarpeisiin. Opiskelijat voivat haluta keskittää opintonsa yhdelle tai useammalle alueelle, kuten perustuslakioikeuteen, rikosoikeuteen, työlakiin, yrityslakiin tai terveydenhoitolakiin, mutta voivat valita kursseja kaikista opetussuunnitelman alueista. Opinnäyte (6690-91) ja vähintään 20 opintopistettä vaaditaan. Opinnäytetyöstä luopumisesta vaaditaan lisäksi 4 opintopistettä, joista kaksi luokitellaan tutkielman perusteella. Kirjallisen työvaatimuksen täyttämiseen käytetyn tutkimuspaperin on oltava vähintään 8000 sanaa pitkä, ja Yhdysvaltain lakikoulututkinnon suorittaneiden on saavutettava vähintään B-taso.

Sisääntulovaatimukset

USA: n tai Puerto Ricon lakikoulun JD: n hakijoilla on oltava BA tai vastaava tutkintotodistus alueellisesta akkreditoitua korkeakoulusta tai yliopistosta sekä JD: n tai vastaavan tutkinnon oikeustieteellisestä korkeakoulusta, joka on jäsen American Association of American Law Schools (AALS) tai sen on akkreditoitu American Bar Association (ABA).

Hakijat, joilla on oikeustieteellinen tutkinto Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevasta oikeustieteellisestä koulusta, on oltava suorittaneet tutkinto tunnustetusta laitoksesta. Muiden kuin yhdysvaltalaisten oikeustieteen tutkinnon suorittaneiden on ehkä täytettävä kielitaitovaatimuksen vähimmäisvaatimus (ks. Jäljempänä).

Kaikkien hakijaehdokkaiden on oltava osoittaneet huippuosaamista akateemisessa asemassa ja ammatillisissa saavutuksissa tai tehtävissä, mikä osoittaa heidän kykynsä suorittaa master-tason työtä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship.

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship. Näytä vähemmän