Kauppatieteiden maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kauppatieteiden maisteri

Elää ja opi Brooklynissa, joka on jatkuvasti kehittyvä kansainvälinen kulttuuri- ja innovaatiokeskus. Brooklyn Law School sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Wall Streetistä, kansainvälisen rahoituksen epicentrista ja Silicon Alleesta, joka on teknologian aloittavien yritysten keskus. Uppoudu todelliseen oppimisympäristöön, jossa LL.M. opiskelijat kasvavat sekä ammattimaisesti että henkilökohtaisesti.

Brooklyn Law School sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Wall Streetistä, kansainvälisen rahoituksen keskuksesta, ja se on ihanteellinen paikka tutkia liiketoimintatapojen kehitystä. Suosittuun yritysjuridiikkakomiteaamme kuuluu sekä pitkäaikaisia jäseniä, joilla on syvät juuret yrityslakiyhteisössä, että loistavia nuoria tutkijoita kurinalaisuuden kärjessä. Peruskurssimme tarjoavat perusteellisen perustan lakihallinnolle organisaatioissa pienistä yrityksistä ja yksityisomistuksessa olevista yrityksistä suuriin yrityksiin, joilla on monia tytäryhtiöitä ja tytäryhtiöitä. Laaja valikoima edistyneitä kursseja, mukaan lukien seminaarit ja erikoiskurssit, tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden syventyä tiettyihin alueisiin.

Dennis J. Block -keskuksemme, joka opiskelee kansainvälistä liiketoimintaa koskevaa oikeutta, on jo kolmannen vuosikymmenen ajan sponsoroinut erilaisia tapahtumia nykyajan kansainvälisistä liiketoimintakysymyksistä ja vetää vaikutusvaltaisia tutkijoita ja ammattilaisia Law Schooliin. Lisäksi uusi yritysjuridiikan ja sääntelyn tutkimuksen keskus yhdistää Law Schoolin nykyiset monipuoliset yritys- ja kauppaoikeudelliset ohjelmat tarjoamalla foorumia stipendille, joka tarjoaa uusia näkökulmia ja ratkaisuja reaalimaailman yrityslakiin ja sääntelyyn liittyviin kysymyksiin.

119067_119064_117857_brooklawllm.png

OTK Brooklyn Law School opiskelijoilla on mahdollisuus keskittyä kursseilleen Yhdysvaltain yleiseen lakiin, yrityslakiin, immateriaalioikeuteen tai pakolais- ja maahanmuuttolakiin. OTK Opetussuunnitelma tarjoaa ulkomailla koulutetulle lakimiehelle tarvittavat tiedot Yhdysvaltain oikeudellisen keskustelun hallitsemiseksi ja heidän taitojensa parantamiseksi kotimaassa harjoittamiseen. Opettajamme Ohjelma täyttää edelleen vaatimukset New Yorkin osavaltion asianajajakokeen osallistumiseksi. Lisensoituna asianajajana useilla lainkäyttöalueilla, sinä olet 2000-luvun maailmanlaajuinen asianajaja.

Innovatiivisen LL.M. Yli vuosisadan huippuosaamisen tukema ohjelma täyttää uuden oikeudellisen maailman vaatimukset.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Näytä vähemmän