Kauppaoikeuden maisteri kansainvälisillä näkökohdilla

Yleistä

24 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Wirtschaftsrecht

Maisterintutkinnon kurssi vanha = "Liikejuridiikka kansainvälisillä näkökohdilla on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on jo ensimmäinen akateeminen tutkinto.

Master-etäopiskelu on suunniteltu "sekoitetun oppimisen" käsitteeksi ja muodostaa koordinoidun yhdistelmän opintoelementeistä: "Oppikirjojen muokkaaminen", "Interaktiivinen opiskelu virtuaalisessa luentosalissa" (kotoa), joitain paikalla pidettäviä luentoja yhdessä valtakunnallisessa opintokeskuksessa. tenttien tekeminen kodin lähellä olevassa opiskelukeskuksessa.

Maisterintutkinto vanha = "Liikelaki voidaan siten suorittaa osa-aikaisena etäopiskelukurssina, jolla on 5 lukukauden vakio-opiskeluaika , sijainnista riippumatta.

DIPLOMAn akateeminen maisterintutkinnon avulla tutkinnon suorittaneet voivat suorittaa tutkinnon.

Maisterin tutkinto kansainvälisestä Alt = "Liikejuridiikasta

Etäopiskelukurssilla opiskelijat hankkivat käytännöllisen ja teoreettisen tiedon kansainvälisestä alt = "liikejuridiikan alalta perusmoduuleissa. Eri tapauskokonaisuuksien perusteella käydään eriytetty keskustelu, joka perustuu tieteellisiin perusteisiin ja tutkimuksen kansainväliseen alt =" yrityslakiin. Lisäksi opiskelijan valinnasta riippuen kaksi tärkeintä yritysturvallisuusaluetta, yhtiöverolaki ja sopimusten laatiminen kansainvälisessä yhteydessä syventävät teknistä tietosi.

Opiskelija hankkii tarvittavan erikoistaidon toiminnan tarpeiden ennakoimiseksi, juridisiin kysymyksiin perustuvien yrittäjäpäätösten riskien arvioimiseksi ja konkreettisten ratkaisujen kehittämiseksi ja tukemiseksi niiden toteuttamisessa.

Internationales alt = "Kauppalaki käytännössä

Akateemisen maisterin tutkinnon suoritettuaan palveluyrityksissä on erityisiä ammatillisia sovellusalueita, jotka harjoittavat rajat ylittävää ja kansainvälistä juridista konsultointia. Globaalin talousverkon ansiosta myös lakimiesten kysyntä on korkea kansainvälisesti toimivissa yrityksissä.

tavanomaisena

Etäopiskelu: 5 lukukautta / 120 op

Varsinainen opintojakso voidaan pidentää maksutta enintään neljän lukukauden aikana tavanomaisen opintovuoden aikana.

lähtötilanteessa

Talvella lukukauden (lokakuu) ja kesäsemesterin (huhtikuu) riittävä määrä osallistujia.

akkreditointi

Tutkinto-ohjelman akkreditointi akkreditointielimen FIBAA toimesta.

lukukausimaksut

Etäopiskelu: 317,00 € / kk (yhteensä 10 495,00 € plus kertaluonteinen tenttimaksu 985,00 €)

pääsyvaatimukset

Hyväksytty kandidaatin tai tutkintotodistuksen DIPLOMA Hochschule tai jokin muu korkeakoulu tai ammattikorkeakoulu (erityisesti taloustieteen tai oikeustieteen aloilla) tai vähintään vastaava ulkomainen tutkinto samasta tai läheisestä aiheesta vakio-opiskelujaksolla, joka on vähintään kuusi lukukautta.

Hakijat, joiden ensimmäisen ammatillisen pätevyyden lopullinen arvosana on "riittävä", eivät voi osallistua maisterin tutkintoon. Hakijoiden, joilla on "tyydyttävä" tutkinto, on osoitettava harjoitteluhaastattelussa, että he pystyvät suorittamaan tämän tutkinnon onnistuneesti.

lausuntoja

Oikeustieteiden maisteri (LL.M.) - Tutkinnon suorittaneet saavat maisterintutkinnon ja todistuksen sekä englanniksi kirjoitetun niin kutsutun "tutkintotodistuksen liitteen" ja "Transcript of Records" (yleiskatsaus arvosanoista), jotka hänellä on kansainvälisesti Tunnista tutkijat maisteriksi. Bolognan päätösten jälkeen maisterin tutkinnon suorittanut on täyttänyt tohtorin vaatimukset.

Suuret koulutusalat

Yhtiöverolaki

Keskittyminen yhtiöverolakiin on osa vanhaa maisterin tutkintoa = "Yliopistolaki kansainvälisillä näkökohdilla". Moduulin tavoitteena on vastata yhtiöverolakiin liittyviin kysymyksiin ja toteuttaa niiden käytännön käsittely yrityksissä. Muun muassa seuraavaa sisältöä käsitellään :

 • Arvonlisäverolaki
 • Muuntamisverolaki
 • Liikevero
 • Yhtiöverolaki
 • Kansainvälisten yritysten verotus
 • Osakkeenomistajien verotus

Yritysturvallisuus

Keskittyminen yhtiöverolakiin on osa maisterin tutkintokurssia vanha = "Liikejuridiikka kansainvälisillä näkökohdilla". Moduuli korostaa, että liiketoiminnan turvatoimenpiteet, mukaan lukien perimysjärjestelyt, on käynnistettävä ja pantava täytäntöön pelkästään kriisitilanteiden varalta, pikemminkin erilaiset Suunnitteluvaihtoehdot pitkän aikavälin jatkuvuuden kannalta esitetään ja punnitaan suhteessa toisiinsa käyttämällä yrityksen myyntiä, siirtämistä, maksukyvyttömyystilanteessa tapahtuvaa uudelleenjärjestelyä ja seuraajajärjestelyjen suunnitteluvaihtoehtoja tutkiakseen esimerkillisiä liiketoiminnan turvavaihtoehtoja.

Alla on yleiskatsaus sisältöön:

 • Yritysten myyntisopimukset / muutot
 • Eurooppalaiset konkurssia koskevat määräykset ja rakenneuudistukset konkurssin sattuessa
 • Perintösuunnittelu- / perintövero ja yritysten organisointi

Sopimusten laatiminen kansainvälisessä kontekstissa

Valinnainen keskittyminen sopimussuunnitteluun kansainvälisessä yhteydessä on osa maisterintutkinnon kurssia old = "Business Law with International Aspects (LL.M.), jolla on seuraava sisältö:

 • Kansainväliset liiketoimintasopimukset
 • Tyypilliset sopimuslausekkeet
 • Tyypilliset kansainväliset liiketoimintasopimukset
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Lue lisää

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Näytä vähemmän
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berliini , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hampuri , hannover , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburgin , Mainz , Mannheim , Munich , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Nürnberg , Wiesbaden , Wuppertal , Saksa Online + 23 Lisää Vähemmän