MIL tarjoaa opiskelijoille valtavaa leveyttä ja joustavuutta valittaessa kursseja ohjelman rikas ja monipuolinen opetussuunnitelma koota tutkinto, joka täyttää ammatilliset tavoitteet ja henkilökohtaiset mieltymykset. MIL-opetussuunnitelman erityispiirre on pakollisten kurssien ja valinnaisten opettajien huolellisesti järjestetty yhdistelmä. Kolme pakollista kurssia varmistaa, että opiskelijat saavat hyvän yleisen käsityksen kansainvälisen oikeuden normatiivisista ja analyyttisistä puitteista. Samanaikaisesti laaja valikoima valinnaisia ​​mahdollistaa heidän erikoistumisensa tiettyihin aiheisiin ja, jos he haluavat, täydentää lakikoulutustaan ​​kursseilla, jotka liittyvät vastaavien alojen, kuten johtamistutkimusten tai poliittisen tiedekunnan kursseihin.

Sekoitus laki, hallinto ja politiikka
MIL-kurssit mahdollistavat runsaasti erilaisia ​​aiheita, muun muassa kansainvälisen ja eurooppalaisen kauppaoikeuden, rahoitus- ja pääomamarkkinaoikeuden, riitojenratkaisun, kansainvälisten järjestöjen ja politiikan sekä asianajotoimiston. Opiskelija voi myös valita kursseja liittyvistä aloista, kuten johtamistutkimuksista ja poliittisesta tiedosta. Heitä pyydetään osallistumaan kansainvälisiin Moots-hankkeisiin ja vastaaviin käytännön töihin. He hyötyvät lukuisista vaihto-ohjelmista ja kumppanuusohjelmista.


Erilaisia ​​akateemisia taustoja
Jotkut MIL-opiskelijat ovat ansainneet ensimmäisen asteensa laissa tai laissa ja taloustieteissä, toiset aloilla kuten kansainväliset asiat, hallinto ja taloustiede. Heillä kaikilla on peruskoulutus.
Kun otetaan huomioon sen erikoistunut painopiste, MIL eroaa tavallisista oikeusohjelmista, jotka on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat tehdä tutkintotodistuksen ja toimia asianajajana kansallisessa lainkäyttöalueellaan. Jotkut oikeustieteilijät saattavat ajatella kansainvälisen uran jatkamista MLaw: n tai MLE: n valmistumisen jälkeen. He saattavat huomata, että MIL on oikea ohjelma niille.


Englanti ohjelmana
Opetuskielenä on englanti. Yliopisto-opintojen ja kurssikurssin jälkeen 90 op, tutkinnon suorittaneet ovat kansainvälisen oikeuden maisterin tutkinto (MA HSG ).

Yhteistyö CEMS MIM: n kanssa
MIL-opiskelijat saattavat haluta yhdistää kansainvälisen oikeuden maisterin tutkinto kansainvälisen maisterin tutkintoon liiketoiminnan hallinnossa. St. Gallenin yliopisto tarjoaa heille mahdollisuuden hakea yhden vuoden CEMS-maisterin kansainväliseen hallintoon CEMS (MIM).

Pääsy MIL-ohjelmaan:

Katso viimeisimmät yksityiskohtaiset valintaperusteet verkkosivuillamme.

www.admissions.unisg.ch

www.mil.unisg.ch

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Viimeksi päivitetty Lokakuu 23, 2018
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
18 kuukautta
Full-time
Hinta
3,326 CHF
Sveitsiläisten opiskelijoiden maksu: CHF 1426
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä