Kansainvälisen oikeuden maisteriohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MIL tarjoaa opiskelijoille valtavaa leveyttä ja joustavuutta valittaessa kursseja ohjelman rikas ja monipuolinen opetussuunnitelma koota tutkinto, joka täyttää ammatilliset tavoitteet ja henkilökohtaiset mieltymykset. MIL-opetussuunnitelman erityispiirre on pakollisten kurssien ja valinnaisten opettajien huolellisesti järjestetty yhdistelmä. Kolme pakollista kurssia varmistaa, että opiskelijat saavat hyvän yleisen käsityksen kansainvälisen oikeuden normatiivisista ja analyyttisistä puitteista. Samanaikaisesti laaja valikoima valinnaisia ​​mahdollistaa heidän erikoistumisensa tiettyihin aiheisiin ja, jos he haluavat, täydentää lakikoulutustaan ​​kursseilla, jotka liittyvät vastaavien alojen, kuten johtamistutkimusten tai poliittisen tiedekunnan kursseihin.

Sekoitus laki, hallinto ja politiikka
MIL-kurssit mahdollistavat runsaasti erilaisia ​​aiheita, muun muassa kansainvälisen ja eurooppalaisen kauppaoikeuden, rahoitus- ja pääomamarkkinaoikeuden, riitojenratkaisun, kansainvälisten järjestöjen ja politiikan sekä asianajotoimiston. Opiskelija voi myös valita kursseja liittyvistä aloista, kuten johtamistutkimuksista ja poliittisesta tiedosta. Heitä pyydetään osallistumaan kansainvälisiin Moots-hankkeisiin ja vastaaviin käytännön töihin. He hyötyvät lukuisista vaihto-ohjelmista ja kumppanuusohjelmista.


Erilaisia ​​akateemisia taustoja
Jotkut MIL-opiskelijat ovat ansainneet ensimmäisen asteensa laissa tai laissa ja taloustieteissä, toiset aloilla kuten kansainväliset asiat, hallinto ja taloustiede. Heillä kaikilla on peruskoulutus.
Kun otetaan huomioon sen erikoistunut painopiste, MIL eroaa tavallisista oikeusohjelmista, jotka on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat tehdä tutkintotodistuksen ja toimia asianajajana kansallisessa lainkäyttöalueellaan. Jotkut oikeustieteilijät saattavat ajatella kansainvälisen uran jatkamista MLaw: n tai MLE: n valmistumisen jälkeen. He saattavat huomata, että MIL on oikea ohjelma niille.


Englanti ohjelmana
Opetuskielenä on englanti. Yliopisto-opintojen ja kurssikurssin jälkeen 90 op, tutkinnon suorittaneet ovat kansainvälisen oikeuden maisterin tutkinto (MA HSG ).

Yhteistyö CEMS MIM: n kanssa
MIL-opiskelijat saattavat haluta yhdistää kansainvälisen oikeuden maisterin tutkinto kansainvälisen maisterin tutkintoon liiketoiminnan hallinnossa. St. Gallenin yliopisto tarjoaa heille mahdollisuuden hakea yhden vuoden CEMS-maisterin kansainväliseen hallintoon CEMS (MIM).

Pääsy MIL-ohjelmaan:

Katso viimeisimmät yksityiskohtaiset valintaperusteet verkkosivuillamme.

www.admissions.unisg.ch

www.mil.unisg.ch

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

With success: the University of St.Gallen has constantly been ranked among the top business schools in Europe. The Master's Programme in Strategy and International Management is ranked 1st worldwide i ... Lue lisää

With success: the University of St.Gallen has constantly been ranked among the top business schools in Europe. The Master's Programme in Strategy and International Management is ranked 1st worldwide in the Financial Times Masters in Management Ranking. The Master in Banking and Finance is ranked 6th in the FT Masters in Finance Ranking. International accreditations by EQUIS, AACSB and AMBA underline our commitment to a holistic curriculum that meets the highest academic standards. We aim to develop students both in professional and personal terms by providing them with an education along humanist lines. Näytä vähemmän