Kansainvälisen ja eurooppalaisen oikeuden maisteriohjelma

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

  • Oikeustieteellinen tiedekunta on Liettuan vanhin ja arvostetuin oikeustieteellinen tiedekunta.
  • Ohjelma, joka on suunniteltu ajankohtaisimmille ja ajantasaisimmille kursseille kolmella eri raidalla (kansainvälinen ja ihmisoikeudet; tekninen laki; liikelaki).
  • Opiskelijoilla on oikeus osallistua kansainvälisiin konferensseihin ja muihin akateemisiin tapahtumiin.
  • Erinomaisia professoreita kaikkialta Euroopasta.

Opinto-ohjelman tarkoituksena on kouluttaa oikeusasiantuntijoita ja oikeudellisen palvelun ammattilaisia, joilla on kattava ja syvällinen tieto kansainvälisistä, kansainvälisistä-alueellisista ja eurooppalaisista oikeusnormeista, jotka vaikuttavat kansallisten oikeusjärjestelmien tärkeimpiin alueisiin sekä niiden kehittämiseen, tulkitsemiseen ja näiden oikeudellisten normien soveltamiskäytäntö; kyky tunnistaa, analysoida ja ratkaista monimutkaisia ongelmia, jotka liittyvät lainsäädäntötyöhön ja oikeudelliseen soveltamiseen kansainvälisen ja eurooppalaisen oikeuden yhteydessä; kyky soveltaa hankittua tietoa ammattikäytännössä innovatiivisella ja yhtenäisellä tavalla kansainvälisessä ympäristössä syntyvien riitojen ja oikeudellisten konfliktien ratkaisemiseksi; kriittinen lähestymistapa ja taidot tehdä itsenäistä tutkimusta ja antaa ehdotuksia tieteelliseen analyysiin perustuen.

141913_QB3A8336.jpgVilnius University","author_url":"","source":""}" alt="141913_QB3A8336.jpg" />

Ohjelma kestää kolme lukukautta (1,5 vuotta, 90 op). Opintojen alussa kukin opiskelija valitsee itselleen kiinnostavan raidan kolmesta vaihtoehdosta:

  • Kansainvälinen oikeus ja ihmisoikeudet;
  • Tekninen laki;
  • Kauppaoikeus.

Opiskelijat opiskelevat kahta yleistä pakollista kurssia (20 op), jotka edustavat ohjelman ydintä, sekä neljää pakollista kurssia (20 op) valitulla kiinnostavalla radalla. Loput opintopisteet (20 op) jaetaan opiskelijan vapaaehtoiseen valintaan. Nämä valinnaiset kurssit (4 valittavaa) tarjoavat mahdollisuuden suunnitella yksittäisten opintojen profiilit opiskelijan huolenaiheiden ja tarpeiden alueilla ja harjoittaa henkilökohtaista koulutusta. Jokainen kurssi sisältää luentoja sekä käytännön opetusaikaa (seminaareja, työpajoja, keskustelutoimintoja jne.). Kuten kaikki maisterit, tämä opinto-ohjelma päättyy valmistelemalla tutkielma (30 op) tieteellisesti ja / tai käytännössä merkityksellisestä aiheesta.

Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet

  • Oikeustieteen kandidaatti tai vastaava korkeakoulujen juristin pätevyys.
  • Englannin kielen taito - taso, joka ei ole alempi kuin B2 (Euroopan neuvoston hyväksymän kielen viitekehyksen mukaisesti), todistus englannin kielen taitosta: IELTS 5.5+, iBT TOEFL 65+; Vaatimus ei koske niitä, jotka ovat valmistuneet englanniksi suoritetuista opinnoista tai jos se on ehdokkaan äidinkieli.

Kansainvälinen liikkuvuus

Opiskelijat voivat osallistua ERASMUS + -liikkuvuusohjelmaan, joka antaa mahdollisuuden harjoitteluun ulkomailla.

Uramahdollisuudet

Tutkinnon avulla tutkinnon suorittaneet voivat olla lakiasiantuntijoita (neuvonantajia) sekä julkisille että yksityisille tahoille, sitoutua ongelman analyytikkona tai tutkijana akateemisissa laitoksissa sekä työskennellä kaikilla merkittävimmillä lakiammatteilla kansallisissa ja kansainvälisissä, valtiollisissa ja kansalaisjärjestöissä sekä yrityksille. Mahdollisuus hoitaa virkaa säännellyissä ammateissa (tuomarit, asianajajat, syyttäjät, virkamiehet jne.) Riippuu tietyssä maassa sovellettavista pätevyysvaatimuksista ja ulkomaisten opintojen tunnustamisesta.

Ohjelman valmistuneet voivat jatkaa akateemista uraa Liettuassa ja ulkomailla jatkamalla jatko-opintojaan tohtorina. yhteiskuntatieteiden ohjelma.

Opiskelijoiden mielipiteet

Andrii Hubai, opiskelija Ukrainasta

" Vilnius University tarjottava kansainvälisen ja eurooppalaisen oikeuden ohjelma erottuu muista, koska se tarjoaa oivalluksia Liettuan kokemuksista integroitumisesta EU: hun. Tutkimalla sitä tunnen olevani uuden asianajajien sukupolven kehityksen partaalla. Itä-Euroopan liikkeellepaneva voima. "

Elene Tevzadze, Georgiasta tuleva opiskelija

"Valitsin Vilnius University sen" pitkäaikaisen historian ja tiedon takia, että yliopisto tarjoaa hyvän koulutustason. Kandidaattina halusin aina jatkaa opintojani kansainvälisen ja eurooppalaisen oikeuden alalla, ja Vilnius University oli yksi Parasta antaa minulle tämän mahdollisuuden. Opiskelu toisessa maassa eri kielellä oli minulle haaste. Mutta hyvin pienen ajan kuluttua opiskelu helpottui ystävällisen henkilökunnan takia, joka auttoi minua vaikeissa tilanteissa.

Ammattitaitoiset luennoitsijat olivat erittäin hyödyllisiä, pystyimme esittämään kysymyksiä milloin tahansa luentojen aikana kuten sähköpostitse, mikä helpotti opiskelua niin kauan kuin tiesin, että jos en ymmärrä jotain, voin saada vastauksia milloin tahansa. Yliopisto ehdottaa myös erilaisia julkisia luentoja ja konferensseja, mikä on erittäin hyödyllistä lisäkoulutuksen saamiseksi.

Koulutuksesta huolimatta olen erittäin iloinen siitä, että olen hankkinut ystäviä eri maista ja minulla oli mahdollisuus kommunikoida erinomaisten ammattilaisten kanssa, jotka ovat myös kollegoitani. Olen erittäin iloinen ja ylpeä saadessani olla osa Vilnius University ja olen varma, että täältä saamasi tiedot auttavat minua luomaan menestyvän uran tulevaisuudessa. "

Olga Ševtšenko, ukrainalainen opiskelija

" Vilnius University opiskeluprosessi on monimutkainen laaja valikoima mahdollisuuksia, joiden tarkoituksena on tarjota korkealaatuinen koulutustaso eri tutkintoja suorittaville opiskelijoille. Kansainvälisen ja eurooppalaisen oikeuden ohjelman aikana minulla on paitsi mahdollisuus onnistuneesti suorittaa monenlaisia lakikursseja, mutta myös osallistua valtavaan määrään muita seminaareja, pyöreän pöydän kokouksia, konferensseja ja oikeustieteen kesäkouluja, joissa sekä Euroopan unionin että Yhdysvaltojen professorit tarjosivat minulle ja kollegoilleni kyky pitää lakitieteellisiä puheita ja kiistanalaisten tuomioistuinten osallistuminen. Siksi arvostan suuresti sitä, että olen osa Vilnius University yhteisöä ja toivotan jokaiselle opiskelijalle kaikkialta maailmasta tuntevan saman. "

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science ... Lue lisää

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science and culture has embodied the concept­ of a classical university and the unity of studies and research. Näytä vähemmän