Kansainvälisen oikeuden maisteri

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kurssi

LLM International Law -ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää asiantuntemusta kansainvälisessä oikeudessa.

Tämä ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden kehittää syvällistä ymmärrystä laista suhteessa keskeisiin kansainvälisiin aiheisiin. Sinua kannustetaan harkitsemaan lain roolia kansainvälisissä asioissa ja kehittämään kriittinen käsitys siitä, miten laki vaikuttaa kaikkiin kansainvälisen toiminnan osa-alueisiin, kauppaan ja syytteeseen asettamisesta rikoksiin, voimankäyttöön kansainvälisissä suhteissa, ihmisoikeuksista ja suojelusta ympäristö.

Sinulla on mahdollisuus tutkia kansainvälisten järjestöjen ja instituutioiden, kuten YK: n, Kansainvälisen tuomioistuimen ja EU: n, roolia ja suhteita. Ohjelman sisältöstä kerrotaan viimeisimmistä keskusteluista ja kansainvälisen oikeuden kehityksestä, ja sen tavoitteena on saada opiskelijat mukaan todellisiin tilanteisiin ja ongelmiin.

Osana tutkimustasi tarvitaan huomattava väitöskirja, jonka avulla voit parantaa tutkimustyötäsi, kun teet yksityiskohtaisen tutkimuksen haluamaasi alueeseen.

Miten opiskelet

Ohjelma toimitetaan kahdessa tunnissa, kerran viikossa, kussakin moduulissa. Kutakin seminaaria tarvitaan laaja valmistelu, ja leveä käsittely on odotettavissa.

Jatko-opintoihin liittyy merkittävä osa itsenäisestä tutkimuksesta, jossa käsitellään luentojen ja seminaarien materiaalia. Yleisenä oppaana, joka tunti luokkakoulutettavien odotetaan viettävän kaksi-kolme tuntia itsenäisessä tutkimuksessa.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä ohjelman johtajaan.

Miten arvioit

Kaikki moduulit arvioidaan kirjallisilla tehtävillä. Lisäksi on olemassa vaatimus kirjoittaa merkittävää väitöskirjaa. Ei ole olemassa kirjallisia tai suullisia tutkimuksia.

Arviointipalaute

University of Lincoln arviointikyselytutkimuspolitiikka pyrkii varmistamaan, että tutkijat palauttavat kurssin arvioinnin viipymättä - yleensä 15 työpäivän kuluessa toimituspäivästä.

Sisäänpääsyvaatimukset

Ensimmäinen tai toinen luokka arvostaa arvosanaa aiheessa.

Kansainväliset opiskelijat vaativat IELTS 6.5: n englanninkielistä kustakin elementistä vähintään 6,0 tai vastaavaa. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Näytä vähemmän