Kansainvälinen ja eurooppalainen kauppa- ja sijoituslaki (LL.M / MA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tietoja ohjelmasta

Tämä on erikoistunut ohjelma lakien tai yhteiskuntatieteiden tutkinnon suorittaneille. Tutkintotyypin mukaan jatkotutkintokoulutus tarjoaa kaksi virtausta: ensimmäinen oikeustieteen tutkinnon suorittaneille [kansainvälisen ja eurooppalaisen kauppa- ja investointioikeuden maisteri] ja toinen tutkinnon suorittaneille (juridinen konsultti) (kansainvälinen ja eurooppalainen kauppa- ja sijoituslaki). Ohjelma antaa opiskelijoille ymmärryksen sijoitus-, liiketoiminta- ja kauppa-alueista suhteessa EU: hun ja sen suhteeseen kansainväliseen talouteen.

Opiskelija saa hyödyllistä tietoa yllä mainituista pääaineista Euroopan ja kansainvälisten taloussuhteiden yhteydessä. Ohjelmamme tarjoaa myös soveltavia aiheita, kuten kansainvälinen liiketoiminta, lakidokumenttien laatiminen, kansainväliset neuvottelut, kansainvälinen viestintä, kansainvälinen varainhoito, vertaileva yrityslaki, kansainvälinen vero- ja pankkilaki. Käytännön kokemuksen omaavien asiantuntijoiden opastukset tekevät ohjelmasta elävämmän. Hakijoiden odotetaan sujuvan englannin kielen, mutta ohjelman aikana he kehittävät myös erityisen sanaston, joka liittyy sijoitustoimintaan, yritystoimintaan ja kauppaan. Valmistuneet aloittavat uransa lakimiesammatteissa, joko julkisella tai yksityisellä sektorilla, asianajajana tai lakikonsulttina. On myös mahdollista jatkaa opiskelua tiedekunnassa tai muualla yliopistossa.

  • Ohjelman taso: Master
  • Ohjelman kesto: 3 lukukautta
  • Rekisteröitynyt: EU
  • Laajuus: 90

Kenen pitäisi hakea?

Odotamme opiskelijoiden olevan kiinnostuneita taloussuhteista ja niihin liittyvistä oikeudellisista määräyksistä, ja etuna on, jos hakijalla on kokemusta oikeustieteestä tai tutkinto yhteiskuntatieteiden alalta. BA-tutkinnon suorittaneet saavat todistuksen ohjelman lopussa. Opiskelijat, joilla on maisterin tutkinto, saavat uuden juridisen maisterin tutkinnon.

Hakemusvaatimukset: Täydellisesti täytetty online-hakemuslomake tarvittavine liitteineen, BA-, MA- tai LL-tutkinto, todistettu englannin taito (TOE FL, IELT S tai GRE), Academic Records * ja haastattelu verkossa.

palkkiot

Lukukauden lukukausi: 1600 EUR ensimmäisenä vuonna; 500 euroa kolmannella lukukaudella

  • Hakemusmaksu: 35 EUR
  • Pääsykokeen hinta: 50 EUR

Hakumenettelyt: Hakijoiden on osoitettava erinomainen englannin kielen taito. Hakijoiden on toimitettava kansainvälisesti akkreditoitu kielitodistus (esimerkiksi TOE FL / IELT S / GRE).

Lisätietoja on verkkosivustollamme .

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

The University of Szeged (SZTE) with a history dating back to 1581, is located in the sunniest city of Hungary attracting thousands of young people due to its lively, urban lifestyle and colorful fest ... Lue lisää

The University of Szeged (SZTE) with a history dating back to 1581, is located in the sunniest city of Hungary attracting thousands of young people due to its lively, urban lifestyle and colorful festivals. Considering international rankings SZTE usually appears around the outstanding 550th position globally, and in 2020 it was ranked the best Hungarian university (QS). Näytä vähemmän