Kanada

Tietoja Kanada

Kanada on suuri maa, joka 's modernin useimmilla osa arkea. Maa, toiseksi suurin alueittain maailmassa, rajautuu etelässä Yhdysvalloissa. Koska yksi rikkaimmista maista maailmassa, alue on ehkä yksi kiehtovimpia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat harjoittaa lakia moderni, monipuolinen maa. Kanada, Englanti ja ranskankielisessä maassa, tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia koulutuksen matkailijoille, jotka haluavat laajentaa näköaloja ja saavuttamaan oikeustieteellisen tutkinnon. Olennaiset seikat Kanada - Kanadan pääkaupunki on Ottawa, joka sijaitsee Ontarion provinssin. - Kanada on kaksi virallista kieltä - Englanti ja ranska. Lähes 60 prosenttia kanadalaisista puhua Englanti, kun 20 prosenttia puhuu ranskaa. Muut kielet yleisesti puhutaan Kanadassa, koska sen korkea monikulttuurisen monimuotoisuuden ovat Kantonin, saksa, Punjab ja italia.- Oikeusjärjestelmä Quebecissä perustuu siviilioikeudellisen lakien tukee Ranskan lainsäädäntöä; loput Kanadan tarttuu Englanti common law -järjestelmä. - Kanada on arviolta kaksi miljoonaa järveä joka kattaa noin kahdeksan prosenttia koko alasta. - Vaahteranlehti on Kanadan 's kansallinen symboli ja on näkyvästi maan ' s lippu. - Kanadan ratsupoliisi (puhekielessä kutsutaan "Mounties ") ovat molemmat kansalliset ja liittovaltion poliisi, joka on tunnettu ratsastus sisustettu hevosten he partio alueilla Kanadassa. Mikä on lain System Kanadassa? Kanadan oikeusjärjestelmä rakennettiin Englannin common law -järjestelmä. Koska Kanada oli kerran siirtomaa-Englannissa monet vaikutteet tässä aikataulussa ovat läsnä Kanadassa 's monipuolinen oikeusjärjestelmä. Se on bi-tuomioistuinjärjestelmän ja on komponentteja julkisen ja yksityisen oikeuden läsnä.Liittohallitus on lainkäyttövalta erityisaloilla lain taas useimmat lait vaikuttavat maakunnassa sääntöjä. Maan 's perustuslaki on ylin laki. Kanada on eduskunta, aivan kuten mikä on läsnä Britanniassa. On muutoksenhakutuomioistuin prosessi läsnä samoin.

Study in Canada

Mikä laki tutkinto Kanadassa? Tullakseen asianajaja Kanadassa, yksilöt tarvitsevat ilmoittautua asianmukaisen koulutuksen muodot ja työn kautta joukko ohjelmia, kunnes haluttu koulutustaso saadaan. Useimmissa tapauksissa laki tutkinnon Kanadassa kestää noin neljä vuotta, täydentää sisällä yliopiston ohjelma. Tarvitset myös saada, vähintään kandidaatti tutkinto ja sen on oltava peräisin School of Law, että 's tunnustettu. Laki opetus- prosessi on yksi, joka perustuu saada koulutusta käytännössä. Opiskelijat täytyy istua LAST testi, testi, joka takaa opiskelija on täysi ymmärrys osien Kanadan lain voidakseen työskennellä tällä alalla. Laki Korkeakoulujen Kanadassa Niille, jotka haluavat saada oikeustieteellisen tutkinnon Kanadassa, hyvä uutinen on, että on mahdollista tehdä niin. On monia Kanadan oikeuden koulut ja useimmat heistä eivät anna kansainvälisille opiskelijoille ilmoittautua.Ennen harkitsee tätä, vaikka yksilöiden tulisi keskittyä siihen, mitä 'll oppia. Ensinnäkin on kilpailu päästä arvostettu oikeustieteellisten tiedekuntien Kanadassa. Tästä syystä yksilöt tulee olla korkea keskiarvolla ja todistaa itseään arvoinen valinta paras kouluissa. LAST on standardoitu testi, joka tehdään mitata joitakin taitoja, jotka ovat tarpeen opiskelijoiden on voidakseen tulla laiksi kouluun. Se on usein vertailukohtana onko opiskelijan tulisi harkita. Yhteisön osallistuminen, henkilökohtaisen lausuman, ja työkokemusta voivat kaikki osaltaan vai ei koulu hyväksyy opiskelija.Kun opiskelija on ilmoittautunut, hän täydentää neljän vuoden koulutuksen tahansa maan 's lukuisia oikeustieteellisten tiedekuntien, jotkut näistä kuuluu McGill University, University of Montreal, Manitoban yliopiston, University of British Columbia, ja Queen 's University, joilla kaikilla on erityinen laki kouluissa, nimeltään oikeustieteellinen tiedekunta. Opiskelija täydentää opintojaan lakikoulun saavuttamiseksi kaikki tarvittavat luotto siirtää vaatimukset koulun. Sitten hän tulee istua Bar tentti. Tämä on erittäin vaikea lain testi hallinnoi Kanadan Asianajajaliiton. Se edellyttää myös taustan tarkistamisesta. Opiskelijan on läpäistävä tämän testin, jotta toimilupa maassa. Katse tulevaisuuteen lain maassa, on kasvava tarve hyvin koulutettuja ja omistettu asianajajien maassa.Niille kansainvälisiä opiskelijoita, jotka haluavat ilmoittautua tähän tyyppi koulun, hyvä uutinen on, että on olemassa lukuisia ohjelma vaihtoehtoja. On tärkeää saada opiskelija viisumi, jotta ilmoittautua näihin ohjelmiin, mutta yliopisto itse voi auttaa opiskelijaa saavuttamaan nämä tarvittavat asiakirjat.