Lue virallinen kuvaus

Kaksivuotinen laajennettu oikeustieteen kandidaatti (LLM)

USC Gouldin kaksivuotinen oikeustieteen maisteri (LLM) antaa sinulle mahdollisuuden viettää yhden vuoden oppimisen perustan Yhdysvaltain oikeusjärjestelmälle ja hallita oikeudellista englantia ennen vuoden LLM-opintoja.

Ensimmäisen vuoden aikana saat akateemista koulutusta oikeudellisesta lukemisesta ja ymmärryksestä, tapaustilaisuuksista, oikeudellisesta analyysistä ja enemmän samalla kun parannat Englanti-taitojasi. Pienet, yksilölliset luokat antavat sinulle mahdollisuuden sopeutua elämään Yhdysvalloissa ja osallistua USC: hen.

Ensimmäisen vuoden onnistuneen suorittamisen jälkeen saat todistuksen USA: n oikeudellisista tutkimuksista ja ilmoittautuu USC Gouldin LLM-ohjelmaan.

Miksi valita kaksivuotinen LLM USC Gouldissa?

LLM-opas tunnusti yhdeksi Kalifornian 10 parasta LLM-ohjelmaa, ja meidän kaksivuotinen LLM-opetussuunnitelma vahvistaa ensimmäistä vuotta sujuvasti englantia, kun valmistaudut menestymään LLM-tutkinnossa USC Gouldissa. Sitten toisena vuonna, kaksivuotinen LLM tarjoaa sinulle perusteellisen maadoituksen amerikkalaisessa lainsäädännössä ja samalla edistää kriittistä ajattelua ja käytännön ongelmanratkaisua.

Kun liityt USC Gouldiin, sinusta tulee osa dynaamista ja monipuolista lakikouluyhteisöä, jota ylläpitää maailmanluokan tiedekunta ja neuvonantajat, ilmoittautua pieniin ja kollegioihin luokkiin ja liittyä maailmanlaajuiseen Trojan-perheverkkoon, jossa on yli tuhat LLM alumnit ja kymmenen tuhatta lakia.

Kansainvälisten palveluidemme toimistomme tarjoaa lisäresursseja, jotka auttavat sinua viisumi- ja muita vaatimuksia opiskellakseen Yhdysvalloissa

kelpoisuus

Jotta voisit osallistua kaksivuotiseen LLM-ohjelmaan, sinun on oltava saanut ensimmäisen oikeustieteen (LLB tai vastaava) Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
University of Southern California USC Gould School of Law

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta University of Southern California USC Gould School of Law »

Viimeksi päivitetty May 19, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
64,064 USD
Lukuvuosi 2018-19 on 64 064 dollaria plus pakolliset maksut
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

University of Southern California (USC) Campus Tour

USC Gould - Is the bar exam right for me?

Admit Day at USC Gould School of Law

Take a Tour of USC Gould School of Law

Career Opportunities with an LLM Degree