Juris-maisterin tutkinto tarjoaa ammattilaisille perusteltua oikeudellista koulutusta, joka liittyy heidän kiinnostuksen kohteisiinsa ja auttaa heitä edistämään uraansa. Terveydenhuollon lainsäädännössä ja elinkeinoelämässä on saatavilla uusia online-opiskelumuotoja elokuussa tai tammikuussa.

Oikeudellinen koulutus ei-asianajajille

Emory Law Juris Master Program, 30-luotto-tunnin maisterin tutkinto, tarkoituksena on auttaa ei-asianajajia parantamaan tietämystään lakiin ja edistämään uransa. Juris-päällikkö voi auttaa kokeneita ammattilaisia ​​tai korkeakouluopiskelijoita laajentamaan vaikutustaan ​​valitsemallaan alalla.

On-Campus-tutkimus

Emory Law kampuskoulutuskurssi voidaan suorittaa kokopäiväisesti yhdeksän kuukauden tai osa-aikaisesti enintään neljäksi vuodeksi. Saatavilla on laaja pitoisuusalue tai ohjelma voidaan mukauttaa opiskelijan erityisiin intresseihin.

Online-opiskelu

Emory Law tarjoaa 18 kuukauden, online-muodon kahdessa pitoisuudessa - terveydenhuollon laki, politiikka ja asetus; ja liiketoimintalainsäädäntöä ja asetusta. Ohjelma koostuu 10 peräkkäisestä 7-viikon asynkronisesta kurssista, joissa on kolme kolmen päivän lyhytaikaista oleskelua.

Pääsyvaatimukset

Jotta voidaan ottaa huomioon Emory Law JM-ohjelmaan pääsy, ehdokkaiden on oltava saaneet vähintään kandidaatin tutkinnon akkreditoituneelta korkeakoululta tai yliopistolta JM: n ilmoittautumisajankohtana. Yksilöt, jotka jo pitävät ensimmäisen asteen tutkinnon, pitävät Master of Laws (LLM) -ohjelmaa.

Kaikki hakijat katsotaan kokonaisvaltaisesti, ja pääsy perustuu hakijan akateemiseen koulutukseen, ammatilliseen taustaan, henkilökohtaiseen lausuntoon sekä ammatti- ja akateemisiin viitteisiin. Kaksi kirjainta suosituksesta joko nykyisistä / entisistä esimiehistä tai nykyisistä / entisistä professoreista tai akateemisista neuvonantajista.

Haastattelu yhdestä tai useammasta jäsenestä JM: n hyväksymiskomitealta (henkilökohtaisesti tai puhelinkokouksen kautta) vaaditaan myös hakijoilta. Pätevöityneitä hakijoita tullaan ottamaan yhteyttä haastattelun aikataulun jälkeen suoritetun hakemuksen alustavan tarkastelun jälkeen. Opiskelijat voivat myös hakea JM-ohjelmaa hyväksytyn kaksitahoisen ohjelman kautta.

Englannin kielen taito

JM-ohjelman opiskelijoilla pitäisi olla englannin kielen taito tasolla, joka antaa heille mahdollisuuden lukea ja keskustella luokassa, vaikeassa teknisessä materiaalissa. Päivän luokka valmistelu on vaativaa ja englannin kielen rajoitusten opiskelijoilla voi olla vaikeuksia. Olisi sovellettava vain opiskelijoita, jotka ovat varmoja englannin kielen taidoissa.

Tästä syystä TOEFL (englanti vieraana kielenä) tai IELTS (International English Language Testing System) vaaditaan ulkomaalaisista, joiden äidinkieli ei ole englanti. TOEFL-pistemäärä on 600 paperipohjaista testiä, 100 Internetissä perustuvaa testiä, 250 tietokonetta tai 7,0 IELTS-pistemäärä. Kunkin hakemuksen kaikkia näkökohtia tarkastellaan ja kielitaitoa arvioidaan edelleen haastattelun kautta ja sellaisina, voidaan harkita ehdokkaita, joilla on pienempi pistemäärä.

Hakijat, joiden äidinkieli ei ole englanti mutta hän on suorittanut tutkinnon laitoksesta, jossa englanti on opetuskieli, voi pyytää luopumista tästä vaatimuksesta. Pyyntöjä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen jmadmission@emory.edu »Ei-syntyperäisiä englanninkielisiä jatko-opiskelijoita testataan erikseen äidinkielenään puhuvilta englantilaisilta puhujilta kursseillaan ja toisinaan lisäaikaa tentteihin. Jos TOEFL / IELTS myönnetään luvan myöntämismenettelyn aikana, opiskelija vapautetaan tästä majoituksesta ja se testataan ikään kuin englanti olisi äidinkieli. Siksi poikkeuspyyntöjä olisi harkittava huolellisesti ja jos kielitaidon, TOEFL- tai IELTS-pistemäärän esiintyminen on epäselvä.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Emory Law »

Viimeksi päivitetty Maaliskuu 11, 2019
Tämä kurssi on Online, Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Request Info
Tammi 2020
Duration
9 - 48 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
Määräaika
Request Info
early deadline, April 15; general deadline, June 30
Request Info
early deadline, September 30; general deadline, November 15
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Request Info
early deadline, April 15; general deadline, June 30
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Request Info
early deadline, September 30; general deadline, November 15
Location
Haun määräaika
Request Info
early deadline, April 15; general deadline, June 30
Päättymispäivämäärä

Tammi 2020

Location
Haun määräaika
Request Info
early deadline, September 30; general deadline, November 15
Päättymispäivämäärä