58 Juris Doctor Ohjelmat sisään Pohjois-Amerikka for 2024

Juris Doctor Ohjelmat sisään Pohjois-Amerikka for 2024Filter
    • Washington, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    American University Washington College of Law -yliopiston JD-ohjelma tarjoaa sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia vaihtoehtoja, ja se antaa sinulle monipuolisen oikeudellisen koulutuksen, joka tasapainottaa teoriaa käytännön kanssa. Monipuoliset opetusmenetelmät - sokraattinen menetelmä, integroitu opetussuunnitelma, simulaatiot ja kokemuksellinen oppiminen - auttavat varustamaan sinut asianajajien edellyttämillä tiedoilla, taidoilla ja arvoilla jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

    • Chicago, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Chicago-Kent, joka on kansallinen johtaja lainopillisen koulutuksen alalla, tarjoaa JD-opiskelijoille laajan valikoiman haastavia sekä teoreettisia että käytännön kursseja ja seminaareja, jotka on suunnattu parantamaan heidän koulutustaan ja akateemista kokemustaan.

    • Hempstead, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Maailmassa on kohti korkeampi ympäristö- ja taloudellisia haasteita, energia- ja ympäristölainsäädäntö ovat ottaneet uudistetun merkitys. Opiskelijoiden Energia- ja ympäristöteknologian Law keskittyminen (keskittymä) saavat opetusta ja koulutusta oppiaineissa olennainen käytännön energia- ja ympäristöoikeuden ja erikoiskursseja liittyvät heidän yksilölliset uraan liittyviä tavoitteita.

    • Andover, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Oikeustieteen tohtori tutkinto ei ole vain ammatillinen tutkinto oikeudessa. Hankkiminen JD tutkinto on perusta, joka avaa mahdollisuuksien maailman maailmassa lain, liike, ja lukemattomia muita ammatteja.

    • Orange, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Tarjotaan yhdessä ABA akkreditoitu Chapman University School of Law, kokopäiväinen yhteinen JD / MBA-ohjelma on ainoa tällainen ohjelma Orange County, California, jonka avulla opiskelijat voivat ansaita

    • Royalton, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Juris Doctorin ansaitseminen Vermont Law Schoolista osoittaa omistautumista ja sitoutumista, ei vain lakimiehille, vaan myös vaikuttamiseen lain kautta. Valmistautuessasi yleiskäytäntöön kaikissa 50 osavaltiossa kehität tietoa ja hankit taidot, joita tarvitaan johtajuuteen ympäristölainsäädännössä, rikosoikeudessa, riitojenratkaisussa, energiaoikeudessa, kansainvälisessä ja vertailevassa oikeudessa, maankäytössä tai vesivaroja koskevassa oikeudessa.

    • New Orleans, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    6 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Se on silta oikeuteen sitoutuneiden ja niitä tarvitsevien yhteisöjen välillä. Ryhmä vahvoja, omistautuneita miehiä ja naisia ja asiantuntijoita, jotka voivat muokata heistä asianajajia. Muutokseen valmiin maailman ja niiden välillä, jotka aikovat muuttaa sitä. Käyttivätpä opiskelijamme oikeustieteen tutkintoaan uusien yritysten perustamiseen tai pienituloisten asiakkaiden julkisiin etuihin, Loyola University New Orleans College of Law valmistaa opiskelijat ammattitaidolla erinomaisesti kaikkialla maailmassa.

    • Fort Lauderdale, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Nova Southeastern Universityn ainutlaatuinen Juris Doctor Dual Admission -ohjelma varaa paikkasi Shepard Broad College of Law:ssa, kun suoritat kandidaatin tutkinnon. Jos tiedät jo haluavasi jatkaa juridista uraa, kaksoispääsy voi poistaa stressin miettiessäsi, missä ansaitset JD:n – tiedät, että sinulla on paikka odottamassa NSU:n korkeimmalle sijoittuvassa oikeustieteellisessä korkeakoulussa.

    • Edmonton, Kanada

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Juris Doctor (JD) tutkinto on arvostettu oikeustieteen alalla. Kolmivuotinen ohjelmamme perustuu vahvaan opetussuunnitelmaan, joka tarjoaa opiskelijoille vankan perustan oikeudellisille perusteille ja avaa samalla ovia erikoistuneemmille opintoalueille.

    • Mexico City, Meksiko

    Kampuksella

    Espanja

    Opiskele oikeustieteellistä tutkintoasi sekoitetulla menetelmällämme - verkkomaksu aiheen mukaan Opiskele omaan tahtiisi ja järjestele aikataulusi Meillä on vaihtoehtoja titraukseen

    • Tepeaca, Meksiko

    Kampuksella

    Espanja

    Koulutamme oikeusalan ammattilaisia, jotka inhimillisen johtamisen ja erilaisten suullisten keinojen strategisen käytön avulla soveltavat ja innovoivat käytännössä sekä teoreettisten että metodologisten resurssien avulla heille rakennetuissa ympäristöissä ja luovat siten itsenäisen työalueen, jossa he pystyvät tarjoamaan ratkaisuja yhteiskunnan ongelmiin ja tarpeisiin soveltamalla hankittua tietoa korkealla eettisellä, ammatillisella ja sosiaalisella vastuuntunnolla. Olemme päivittäneet opinto -ohjelmia, joiden avulla voit kehittää julkista tai yksityistä oikeuskäytäntöä analyyttisesti, heijastavasti ja kriittisesti sekä eettisesti, humanistisesti ja kokonaisvaltaisesti.

    • Pleasant Hill, Yhdysvallat

    Juris Doctor -ohjelmamme korostaa teorian käytännön soveltamista, valmistamalla opiskelijoita menestyksekkäästi istumaan CA -asianajajatutkimukseen ja aloittamaan lakimiehen ammattitaitoisina, eettisinä ja intohimoisina lakiasiantuntijoina.

    • Santa Rosa, Yhdysvallat

    Empire College School of Law -oppilaitoksessa Juris -tohtoriohjelmamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden käsitellä luottavaisesti oikeudellisen uran vaatimuksia ja vastuita nykypäivän jatkuvasti kehittyvällä oikeusalalla.

    • Washington, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    • State College, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    Penn State Lawn JD-ohjelma on kolmen vuoden kuuden lukukauden opintojakso, joka tarjotaan University Parkissa, Pennsylvaniassa. Ensimmäisen vuoden opetussuunnitelma ja tietyt ylemmän tason kurssit ovat pakollisia; kaikki muut kurssit ovat valinnaisia.