Oikeustieteen tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

USQ tarjoaa jopa 25% kansainvälisiä opiskelija-apurahoja.
Lue lisää jäljempänä tarjottavista apurahoista:

Kansainvälinen majoitusstipendi
Kansainvälinen opiskelijatuen stipendi
Kansainvälinen opiskelijatuen hoitotyön stipendi

Vaihtaminen lainvalintaan

Juris-lääkäri on tutkinnon suorittamisohjelma muille kuin lakiopiskelijoille. Jos haluat uran oikeustieteessä ja sinulla on jo perustutkinto, voit ilmoittautua Juris-tohtoriksi oikeustieteen kandidaatin sijaan.

Koska tiedämme, että tulet meille runsaasti aikaisempaa kokemusta, Juris-lääkäri on sijoitettu korkeammalle tasolle haastaaksesi sinut ja rakentamaan kykyjäsi laillisella työpaikalla.

Löydät luennoitsijoidemme pääsyn erittäin helpoksi, koska olemme ylpeitä kyvystämme tuntea opiskelijamme yksilöllisesti, opiskeletko sitten kampuksella tai verkossa.

Ammatillinen merkitys

Lakiohjelmamme on kehitetty ammattilaisten laajalta panokselta. Luennoitsijoillamme on vahvat yhteydet oikeudelliseen käytäntöön ja he ymmärtävät lakimiesten tarpeet. Yhdessä heillä on runsaasti kokemusta monenlaisista taustoista, mukaan lukien yleinen oikeuskäytäntö, rikosoikeus, ihmisoikeudet, kansainvälinen ja vertaileva oikeus, perhe- ja perintölaki, ympäristö- ja luonnonvaralaki, kauppa- ja verolaki sekä julkisoikeus ja politiikka.

Professional akkreditointi

Juris-lääkäri on akkreditoitu Queenslandin lakimiesten vastaanottolautakunnassa ja Queenslandin korkeimman oikeuden päätuomarissa hyväksytyksi korkeakoulututkinnoksi korkeimman oikeuden (pääsy) määräykseen 2004 Qld.

Tämä tyydyttää osittain vaatimukset harjoittaa asianajajaa tai barristeriä Queenslandissa tai lakimiehenä muualla Australiassa. Suunnittelevien asianajajien ja asianajajien on myös suoritettava hyväksytty käytännön juridinen koulutuskurssi voidakseen päästä harjoitteluun. Kaikilla lakien tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus suorittaa käytännöllinen oikeudellinen koulutus yhden vuoden harjoittelujaksolla lakiprosessissa tai laitoksen kautta, joka tarjoaa käytännön oikeustieteellisen koulutuksen tutkinnon.

Urakehitys

Lakimiesammattien uran lisäksi Juris-lääkäri avaa myös laajan valikoiman urapolkuja julkishallinnossa, hallituksessa, politiikassa, kansalaisjärjestöissä ja yrityksissä.

Ohjelman tavoitteet

Juris-tohtorin suoritettuaan opiskelija pystyy:

  • Osoita edistyksellistä ja integroitua ymmärrystä johdonmukaisesta tietoryhmästä, joka sisältää oikeuden perusalueet, Australian oikeusjärjestelmän ja taustalla olevat periaatteet ja käsitteet (mukaan lukien kansainväliset ja vertailevat asiayhteydet), laajemmat asiayhteydet, joissa oikeudelliset kysymykset nousevat esiin, periaatteet ja oikeudenmukaisuuden ja eettisen käytännön arvot lakimiesroolissa sekä nykyaikainen kehitys laissa ja sen ammatillisessa käytännössä.
  • Osoita edistynyttä ja integroitua ymmärrystä eettisen päätöksenteon lähestymistavoista, kykyä tunnistaa ja pohtia eettisiä kysymyksiä, jotka voivat ilmetä ammatillisissa tilanteissa.
  • Osoittaa kyky tunnistaa ja pohtia lakimiesten ammatillisia vastuita oikeudenmukaisuuden edistämisessä ja palveluksessa yhteisölle sekä kehittyvä kyky harjoittaa ammatillista arviointia.
  • Tunnista ja artikkeli monimutkaiset oikeudelliset kysymykset ja käytä oikeudellista päättelyä ja tutkimusta tarkoituksenmukaisten lainopillisten ja käytännön vastausten luomiseksi oikeudellisiin kysymyksiin.
  • Osallistu kriittiseen analyysiin ja tee perusteltuja ja asianmukaisia valintoja vaihtoehdoista.
  • Osoita hienostuneita kognitiivisia ja luovia taitoja lähestyä oikeudellisia kysymyksiä ja tuottamaan sopivia vastauksia.
  • Osoittaa henkiset ja käytännön taidot, joita tarvitaan teoreettisten ehdotusten, oikeudellisten menetelmien, päätelmien ja ammatillisten päätösten perustelemiseksi ja tulkitsemiseksi sekä asiaan liittyvien tosiasiallisten, oikeudellisten ja poliittisten kysymysten tunnistamiseksi, tutkimiseksi, arvioimiseksi ja syntetisoimiseksi.
  • Kommunikoida tavalla, joka on tehokasta, tarkoituksenmukaista ja vakuuttavaa lailliselle ja muulle yleisölle; ja tehdä yhteistyötä tehokkaasti.
  • Työskennellä korkeatasoisella autonomialla, vastuuvelvollisuudella ja ammattitaitoisella tasolla; pohtia ja arvioida omia kykyjään ja suorituskykyään; ja käyttää tarvittaessa palautetta henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen tukemiseen.

Sisäänpääsyvaatimukset

  • Hyväksytty 3-vuoden kandidaatin tutkinto tai vastaava tieteenala, muu kuin laki.

Englannin kielivaatimukset

Sinun on täytettävä sovellettavat englannin kielen vaatimukset. Tämä ohjelma vaatii vähintään IELTS 6.5 tai vastaava .

Jos et täytä englannin kielen vaatimuksia, voit hakea opiskelemaan yliopiston hyväksymää englannin kielen ohjelmaa.

sekalainen

Ulkoinen
Lukukauden saanti: 1. lukukausi (helmikuu)
2. lukukausi (heinäkuu)
Maksut: Kotimainen täysi maksu
Kansainvälinen täyden maksun paikka
Normaali kesto: 3 vuotta kokopäiväisesti, enintään 6 vuotta osa-aikaisesti
Viimeksi päivitetty Elo 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Lue lisää

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Näytä vähemmän
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australia Online + 3 Lisää Vähemmän