JD / MBA-ohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Sekä University of Alabama School of Law että Alabaman Mandersonin kauppakorkeakoulun maailmanluokan tiedekunnan ja tehokkaiden alumni-verkostojen tukema JD / MBA-ohjelma tarjoaa nelivuotisen opetussuunnitelman, joka sisältää runsaasti kursseja ja kokemuksellisia mahdollisuuksia. Alabaman JD / MBA-opiskelijat ovat upotettu tiukkaan luokkaryhmään, ja he ovat mukana todellisissa liiketoiminta- ja oikeudellisissa tilanteissa, joilla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa avainjohtajien ja asianajajien kanssa.

Osallistuvat opiskelijat syntyvät poikkitieteellisestä opintojaksosta, jolla on erittäin markkinoitavia taitoja, jotka asettavat heidät menestymään nykypäivän globaalissa ympäristössä.

JD / MBA-ohjelman poikkitieteellisen luonteen vuoksi opiskelijoita kannustetaan hyödyntämään kaikki molempien koulujen käytettävissä olevat resurssit, mukaan lukien esimerkiksi akateemiset neuvonantajat ja urapalvelutoimistot.

Jos etsit uutta ja strategista tapaa tutustua liike- ja lakimaailmoihin, jos etsit tasapainoa tiimi- ja tapauskohtaiseen oppimiseen, jos arvostat läheisiä suhteita tiedekuntaasi ja pieniä luokkakokoja, ja jos kaipaat vertaansa vailla olevaa arvoa korkeakouluopintodollarillesi, kuulut Alabamaan.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

For more than 140 years, the University of Alabama School of Law has produced attorneys who become leaders locally, nationally and globally. Alabama Law provides a top-rate education at a reasonable c ... Lue lisää

For more than 140 years, the University of Alabama School of Law has produced attorneys who become leaders locally, nationally and globally. Alabama Law provides a top-rate education at a reasonable cost in a supportive and diverse environment. The school has nearly 400 JD students and a 6.4 to 1 student to faculty ratio, 7 clinical programs, and first-year JD students currently representing 24 states and 50 undergraduate institutions. Näytä vähemmän