Immateriaalioikeuksien ja ICT-lakien päällikkö (Bryssel)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

KU Leuven IP - ja IT - lakien syventävä maisteri perustuu KU Leuven tietotekniikka - ja IP - lakien keskuksen (CiTiP) asiantuntemukseen. Ohjelma tarjoaa erinomaisen akateemisen koulutuksen ja lisäarvon sekä jatko-opiskelijoille, jotka haluavat parantaa opinto-ohjelmaansa, että ammattilaisille, jotka etsivät huippulaatua ja huippuluokan asiantuntemusta. Opetushenkilöstö koostuu kansainvälisesti arvostetuista tutkijoista, instituutioiden, kuten Euroopan komission ja kansallisten sääntelyviranomaisten, asiantuntijoista sekä johtavista ammattilaisista, mikä varmistaa optimaalisen tiedon ja kokemuksen siirron.

Ohjelmalla puututaan kasvavaan pätevien lakimiesten kysyntään teollis- ja tekijänoikeuksien sekä tieto- ja viestintätekniikan ja tiedotusvälineiden aloilla. Nämä ovat nopeasti kehittyviä ja erittäin monimutkaisia aloja, joihin vaikuttaa lukemattomia teknisiä, taloudellisia ja sosiologisia kehitysvaiheita, joissa olemassa olevat oikeudelliset puitteet haastetaan jatkuvasti ja perinteisiä oikeudellisia käsitteitä ja periaatteita tulkitaan säännöllisesti uudelleen.

Kaikki opiskelijat - henkisen omaisuuden lakiin keskittyvät ja ICT-oikeuteen keskittyvät - voivat seurata koko opetussuunnitelmaa englanniksi. Ne, jotka keskittyvät immateriaalioikeuden erikoistumiseen, voivat, mutta niiden ei tarvitse, käydä huomattavan osan kursseista hollannin ja ranskan kielellä. Hollannin- ja ranskankieliset kurssit keskittyvät kansalliseen lainsäädäntöön, kun taas englanninkieliset kurssit keskittyvät pääasiassa eurooppalaiseen ja kansainväliseen oikeuteen.

vahvuudet

  • Ohjelma on tarkoitettu kasvavaan pätevien lakimiesten kysyntään teollis- ja tekijänoikeuksien sekä tieto- ja viestintätekniikan ja tiedotusvälineiden aloilla.
  • Optimaalinen tiedon ja kokemusten vaihto kansainvälisesti arvostettujen tutkijoiden, kenttäasiantuntijoiden ja johtavien toimijoiden toimesta.
  • Suora ja helppo yhteys opiskelijan ja opettajien välillä.

Ole hyvä ja katso verkkosivustollemme viimeisimmät tiedot tästä ohjelmasta.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

KU Leuven will host an online open day on 1 december. For more information, please visit www.kuleuven.be/online-open-day.

KU Leuven will host an online open day on 1 december. For more information, please visit www.kuleuven.be/online-open-day. Näytä vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille