Executive OTK

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tutustu englantilais-amerikkalaisen yleisen oikeuden sisäpiiriin ennen kuin opit soveltamaan sitä liiketoimintaympäristöön. Kahden johtavan kansainvälisen instituutin (Northwestern Pritzker School of Law ja IE Law School ) asiantuntemuksella osallistujat tutustuvat kokonaisvaltaisesti liike-elämän käytäntöön.

Executive LL.M. yhteistutkinto tutkii syvällisesti angloamerikkalaista lakia, joka kattaa sen kansainvälisen soveltamisen ja oikeudelliseen käytäntöön liittyvät liiketoiminnan perustaidot.

Executive LL.M. tutkimussuunnitelma on suunniteltu haastamaan jo osoittautuneet ammattilaiset ottamaan taitonsa seuraavalle tasolle. Ohjelmassa tutkitaan useita keskeisiä aloja, jotka parantavat yleistä ymmärrystä nykyisestä oikeudellisesta kehityksestä ja erityisistä alakohtaisista taidoista sekä kattavan katsauksen asiakkaiden liiketoimintakäytännöistä.

Nopeita faktoja

  • Muoto: Intensiivinen kampusjakso Online-istunnot
  • Saanti: syyskuu
  • Kampus: Online - Madrid - Chicago
  • Kieli: englanti
  • Pituus: 9 kuukautta
  • Pääsykausi: käynnissä oleva sisäänpääsyprosessi

Executive LL.M. on tarkoitettu kokeneille ammattilaisille, joilla on vahva oikeudellinen tausta muussa kuin Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmässä. Tämä ohjelma tuo yhteen laajan kirjo korkeasti koulutettuja henkilöitä, joilla on erilaisia näkökulmia ja maailmankatsomuksia.

Jotkut uramahdollisuudet ovat:

- Sisäinen asianajaja

- Oikeudellinen neuvonantaja

- liiketoiminnan kehitysjohtaja

- Yritystrategian ja tutkimuksen päällikkö

- Oikeudellinen neuvonantaja

- Strategia, globaali yritysjärjestelyt tarjoava kehityspäällikkö

Miksi opiskella Executive LL.M.

- Ainutlaatuinen osa-aikainen ohjelma

Tämä ainutlaatuinen Executive LL.M. on joustava osallistujille ympäri maailmaa, joten he voivat jatkaa ammatillisia ja henkilökohtaisia sitoumuksiaan samalla kun ansaitsevat LL.M. tutkinto ja MBA-todistus. Ohjelmassa yhdistyvät intensiiviset kampuksen jaksot Chicagossa ja Madridissa, jokainen on noin kahden viikon pituinen, vuorotellen online-kursseilla, joissa käytetään huipputeknistä kurssialustaa.

- Laajenna ammatillista tulevaisuuttasi Yhdysvalloissa

IE Law School on edelleen oikeudellisen koulutuksen eturintamassa. Yliopistojen innovaatiotarpeemme ohjaamana Executive LL.M. voi nyt kelpuuttaa Kalifornian asianajajakokeen * suorittamiseen pätevyydeltään tai pätevyydeltään kotimaassaan edellyttäen, että heillä on voimassa oleva ensimmäisen asteen laki ja että he täyttävät kaikki muut asianajajaliiton asettamat vaatimukset. Vaikka IE Law School ei takaa bar-tentin kelpoisuutta tämän ohjelman opiskelijoille missään osavaltiossa, Kalifornian osavaltion asianajajalaitos on ilmoittanut Northwestern Law'lle, että nykyinen Executive LL.M. saa opiskelijan suorittamaan Kalifornian baarikokeen.

* Katso palkkien pääsyvaatimuksia koskevasta kattavasta oppaasta lisätietoja palkkikokeiden kelpoisuusvaatimuksista mihin tahansa osavaltioon.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

The future is looking for you. Anticipate the change in the legal sector and acquire a solid knowledge on legal concepts as the skills necessary to achieve success in the real world.

The future is looking for you. Anticipate the change in the legal sector and acquire a solid knowledge on legal concepts as the skills necessary to achieve success in the real world. Näytä vähemmän
Madrid , Segovia + 1 Lisää Vähemmän