Euroopan sosiaaliturvan maisteri (Leuven et al)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

KU Leuven Euroopan sosiaaliturvan maisteri antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää monia erilaisia lähestymistapoja sosiaaliturvaan, joita esiintyy samanaikaisesti Euroopan historiallisella mantereella. Samalla saat paremman käsityksen omasta kansallisesta järjestelmästäsi laajemman mannermaisen kuvan yhteydessä. Ohjelma sisältää myös huolellisen ja syvällisen tutkimuksen kansainvälisten elinten, kuten Euroopan unionin, roolista.

Ohjelman opiskelijana sinusta tulee osa kansainvälistä sosiaaliturva-alan asiantuntijaverkostoa. Opiskelijat tulevat useista Euroopan maista ja muualta, ja heillä on erilainen akateeminen tausta ja osallistumismotiivit. Opetushenkilöstö koostuu tunnetuista professoreista KU Leuven ja muista eurooppalaisista yliopistoista, jotka ovat erikoistuneet sosiaaliturvaan liittyviin eri aloihin.

Rakenne

Ohjelma käsittää 60 op, alkaen kesäkoulusta elokuussa ja päättyen seuraavan lukuvuoden heinäkuussa.

Aikana Master of European Social Security, akateemisia taitojasi kehitetään ja haastaa kokemuksen kautta harjoittelujaksosta sosiaaliturvalaitoksessa tai organisaatiossa. Kumppanuuksien kautta voit suorittaa harjoittelupaikan suhteessa omaan kokemustasosi ja osaamisalueeseesi keskittyen joko käytäntöön tai tutkimukseen.

Henkilökohtaiset luokat ja työpajat, jotka pidetään Leuvenissä (Belgia), on tiivistetty yhteen rajoitetun määrän viikkoja. Jäljellä oleva kurssityö suoritetaan digitaalisen oppimisalustan kautta. Alusta yhdistää sinut Euroopan parhaisiin luennoitsijoihin, jotka opastavat sinua heidän erityisesti suunniteltujen kurssimateriaaliensa kautta etäyhteyden kautta.

vahvuudet

  • Ainutlaatuinen opetusmuoto tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet: aiton yliopistokokemuksen yhdellä Euroopan merkittävimmistä yliopistoista ja joustavuuden suorittaa suurin osa ohjelmasta kotona.
  • Koko ohjelman ajan, sinulla on yhteys ainutlaatuiseen kansainväliseen yliopistoverkostoon ja olla yhteydessä opetushenkilöstön ja muiden osallistujien kanssa kaikkialta Euroopasta.
  • Monitieteinen ja monikansallinen lähestymistapa laajentaa näkökulmaasi ja auttaa sinua tarkastelemaan ongelmia uudesta näkökulmasta. Tämä vaihtoehtoinen lähestymistapa kehittää kykyäsi sopeutua uusiin tilanteisiin ja on erittäin arvokas koko uran ajan.

Ole hyvä ja katso verkkosivustollemme viimeisimmät tiedot tästä ohjelmasta.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

KU Leuven will host an online open day on 1 december. For more information, please visit www.kuleuven.be/online-open-day.

KU Leuven will host an online open day on 1 december. For more information, please visit www.kuleuven.be/online-open-day. Näytä vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille