Etäopiskelu: Ulkomaisten tuomioiden tunnustaminen

Yleistä

4 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ulkomaalaisten tuomioiden tunnustaminen (3 op)

Kurssi "Ulkomaisten tuomioiden tunnustaminen" sisältää itse asiassa kaksi erillistä menettelyä, ulkomaisen tuomion "tunnustamisen" ja kyseisen tuomion "täytäntöönpanon", joka perustuu kansallisen tuomioistuimen sille myöntämään asemaan.

Tunnustamismenettelyssä yhden maan tuomioistuinta pyydetään hyväksymään "vieraan" maan tuomioistuimen tekemä tuomioistuimen päätös ja antamaan tuomio olennaisilta osiltaan samanlaisessa muodossa tutkimatta uudelleen alkuperäisen oikeudenkäynnin sisältöä. Täytäntöönpanomenettelyssä, jos tunnustettu ulkomainen tuomio on rahatuomio ja velallisella on omaisuutta vastaanottavassa lainkäyttöalueessa, tuomittu velkoja pääsee käyttämään kaikkia tunnustavassa maassa käytettävissä olevia täytäntöönpanosuojakeinoja tuomion toteuttamiseksi.

Globalisoidun talouden seurauksena myös tuomiot globalisoituvat. Rajat ylittävä liiketoiminta saa aikaan rajat ylittäviä oikeudenkäyntejä. Rajat ylittävät oikeudenkäynnit johtavat rajat ylittävään tunnustamiseen ja täytäntöönpanomenettelyihin. - Professori Dennis Campbell

Stacked books and journal

Etäopetuskurssit

Viisi etäopiskelukurssia tarjotaan hyväksi LL.M. kansainvälisessä kaupallisessa käytännössä. He ovat:

  1. Johdatus Yhdysvaltain oikeusjärjestelmään (1 luotto),
  2. Tapaustutkimus rajat ylittävissä riita-asioissa (2 op),
  3. Ulkomaisten tuomioiden tunnustaminen ja täytäntöönpano (3 op),
  4. Globaali lakimies (3 op),
  5. Kansainvälinen projektirahoitus (3 op).

Kun kurssi on aloitettu, se on suoritettava kahdeksan viikon kuluessa, ellei jatkoa vaadita ja myönnetä. Kurssit ovat saatavilla USB-muistitikulla, DVD-levyllä tai Internetin kautta. Jokainen kurssi tarjotaan PowerPoint-esityksen muodossa, joka sisältää videoita, tekstiä ja PDF-lukemia.

Kurssit ovat itsenäisiä - ei tarvita ylimääräisiä oppikirjoja tai päiväkirjoja tai muita resursseja. Jokainen kurssi sisältää tietokilpailuja ja lyhyitä esseekysymyksiä, joihin vastaukset lähetetään automaattisesti kurssin ohjaajalle. Etäopiskelu voi olla yhteensä 12 OTK: n edellyttämästä 21 opintopisteestä.

Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijalle lähetetään asianmukainen USB tai DVD tai annetaan salasana kurssin online-pääsyä varten.

Etäopiskelu tiedekunta

Professori Dennis Campbell on Center for International Legal Studies ja lehtori Bostonin yliopistossa ja Eötvös Lorandin yliopistossa. Hänellä on oikeustieteen kandidaatti. Tukholman yliopistosta ja kuuluu New Yorkin, Iowan ja Coloradon osavaltioiden baareihin.

Professori Julia Sullivan on Chartered Institute of Arbitrators -työryhmän jäsen ja oli Akin Gump Strauss Hauer & Feld, LL: n kumppani. Hänellä on JD American Universitystä ja oikeustieteen kandidaatista. tutkinnot Bostonin yliopistosta ja Lazarskin yliopistosta.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Lue lisää

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Näytä vähemmän
Salzburg , Budapest , Varsova , Shanghai + 3 Lisää Vähemmän