Etäopiskelu: Kansainvälinen projektirahoitus (3 op)

Yleistä

4 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kansainvälinen projektirahoitus (3 op)

Projektirahoitusta käytetään laajamittaisten infrastruktuurihankkeiden rahoittamiseen kaikkialla maailmassa, kuten lentokentät, tiet ja voimalaitokset, öljy- ja kaasu- ja kaivoshankkeet sekä koulujen, sairaaloiden ja vankiloiden rakentaminen julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuusohjelmien puitteissa. Mikä erottaa projektirahoituksen muista kaupallisen vakuudellisen luotonannon muodoista, on riippuvuus itse projektin tuottamista kassavirroista ilman projektin sponsoreiden täyttä luottotukea. - Professori Julia Sullivan

140299_pexels-photo-2897883.jpeg

Etäopetuskurssit

Viisi etäopiskelukurssia tarjotaan hyväksi LL.M. kansainvälisessä kaupallisessa käytännössä. He ovat:

  1. Johdatus Yhdysvaltain oikeusjärjestelmään (1 luotto),
  2. Tapaustutkimus rajat ylittävissä riita-asioissa (2 op),
  3. Ulkomaisten tuomioiden tunnustaminen ja täytäntöönpano (3 op),
  4. Globaali lakimies (3 op),
  5. Kansainvälinen projektirahoitus (3 op).

Kun kurssi on aloitettu, se on suoritettava kahdeksan viikon kuluessa, ellei jatkoa vaadita ja myönnetä. Kurssit ovat saatavilla USB-muistitikulla, DVD-levyllä tai Internetin kautta. Jokainen kurssi tarjotaan PowerPoint-esityksen muodossa, joka sisältää videoita, tekstiä ja PDF-lukemia.

Kurssit ovat itsenäisiä - ei tarvita ylimääräisiä oppikirjoja tai päiväkirjoja tai muita resursseja. Jokainen kurssi sisältää tietokilpailuja ja lyhyitä esseekysymyksiä, joihin vastaukset lähetetään automaattisesti kurssin ohjaajalle. Etäopiskelu voi olla yhteensä 12 OTK: n edellyttämästä 21 opintopisteestä.

Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijalle lähetetään asianmukainen USB tai DVD tai annetaan salasana kurssin online-pääsyä varten.

Etäopiskelu tiedekunta

Professori Dennis Campbell on Center for International Legal Studies ja lehtori Bostonin yliopistossa ja Eötvös Lorandin yliopistossa. Hänellä on oikeustieteen kandidaatti. Tukholman yliopistosta ja kuuluu New Yorkin, Iowan ja Coloradon osavaltioiden baareihin.

Professori Julia Sullivan on Chartered Institute of Arbitrators -työryhmän jäsen ja oli Akin Gump Strauss Hauer & Feld, LL: n kumppani. Hänellä on JD American Universitystä ja oikeustieteen kandidaatista. tutkinnot Bostonin yliopistosta ja Lazarskin yliopistosta.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Lue lisää

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Näytä vähemmän
Salzburg , Budapest , Varsova , Shanghai + 3 Lisää Vähemmän