Etäopiskelu: Johdatus Yhdysvaltain oikeusjärjestelmään

Yleistä

4 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Johdatus Yhdysvaltain oikeusjärjestelmään (1 op)

Tämä kurssi tarjoaa katsauksen Yhdysvaltain oikeusjärjestelmään, miten se on järjestetty ja miten se toimii. Se on erityisen tärkeä asianajajille, joilla ei ole pätevyyttä Yhdysvalloissa, ja se tarjoaa kontekstin muille LL.M. ohjelmoida.

Kurssin tarkoituksena on antaa lyhyt esittely Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmästä. Sitä ei ole tarkoitettu - eikä varmaankaan tee sinusta amerikkalaisen lain asiantuntijaa. Sitä pidetään parhaiten vain lähtökohtana, joka kutsuu sinut tutkimaan tarkemmin sinua kiinnostavia alueita monimutkaisessa oikeusjärjestelmässä, joka koostuu monista, monista laeista - liittovaltion ja osavaltion - monista, monista tuomioistuimista - myös liittovaltion ja osavaltioista. Ja monet, monet pelaajat - etenkin monet, monet amerikkalaiset lakimiehet, joita on 1,3 miljoonaa. Tällä kurssilla käsittelemme Yhdysvaltojen perustuslakia, hallituksen rakennetta, tuomioistuinten organisaatiota ja toimintoja sekä useita tapauksia. - Professori Dennis Campbell

Sign here

Etäopetuskurssit

Viisi etäopiskelukurssia tarjotaan hyväksi LL.M. kansainvälisessä kaupallisessa käytännössä. He ovat:

  1. Johdatus Yhdysvaltain oikeusjärjestelmään (1 luotto),
  2. Tapaustutkimus rajat ylittävissä riita-asioissa (2 op),
  3. Ulkomaisten tuomioiden tunnustaminen ja täytäntöönpano (3 op),
  4. Globaali lakimies (3 op),
  5. Kansainvälinen projektirahoitus (3 op).

Kun kurssi on aloitettu, se on suoritettava kahdeksan viikon kuluessa, ellei jatkoa vaadita ja myönnetä. Kurssit ovat saatavilla USB-muistitikulla, DVD-levyllä tai Internetin kautta. Jokainen kurssi tarjotaan PowerPoint-esityksen muodossa, joka sisältää videoita, tekstiä ja PDF-lukemia.

Kurssit ovat itsenäisiä - ei tarvita ylimääräisiä oppikirjoja tai päiväkirjoja tai muita resursseja. Jokainen kurssi sisältää tietokilpailuja ja lyhyitä esseekysymyksiä, joihin vastaukset lähetetään automaattisesti kurssin ohjaajalle. Etäopiskelu voi olla yhteensä 12 OTK: n edellyttämästä 21 opintopisteestä.

Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijalle lähetetään asianmukainen USB tai DVD tai annetaan salasana kurssin online-pääsyä varten.

Etäopiskelu tiedekunta

Professori Dennis Campbell on Center for International Legal Studies ja lehtori Bostonin yliopistossa ja Eötvös Lorandin yliopistossa. Hänellä on oikeustieteen kandidaatti. Tukholman yliopistosta ja kuuluu New Yorkin, Iowan ja Coloradon osavaltioiden baareihin.

Professori Julia Sullivan on Chartered Institute of Arbitrators -työryhmän jäsen ja oli Akin Gump Strauss Hauer & Feld, LL: n kumppani. Hänellä on JD American Universitystä ja oikeustieteen kandidaatista. tutkinnot Bostonin yliopistosta ja Lazarskin yliopistosta.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Lue lisää

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Näytä vähemmän
Salzburg , Budapest , Varsova , Shanghai + 3 Lisää Vähemmän