Filter
Certificate
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Katso {lawstudies-certificate:plural} Yleistä etua koskeva lainsäädäntössa

Todistusohjelma voi auttaa opiskelijoita, jotka haluavat lisätä tietonsa erikoistumiskoulutuksen avulla. Nämä ohjelmat ovat olemassa monilla eri aloilla, ja ne voivat olla hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat suorittaa opinto-ohjelman noin vuoden kuluessa.

OTK Julkisoikeuden on dynaaminen ohjelma, jolla pyritään lisäämään oikeudellista tutkimusta opiskelijat. Ne opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita tästä ohjelmasta on palkitsevaa mahdollisuuksia. On olemassa erilaisia ​​mahdollisuuksia ja vaihtelevat tutkimiseen ihmisoikeusloukkaus työskentelemään tiloissa ja helpotus.

Pyydä lisätietoa - Etsi {lawstudies-certificate:plural} Yleistä etua koskeva lainsäädäntössa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Yleistä etua koskeva lainsäädäntö

Albany Law School

Uusi verkko-todistusohjelma Cybersecurity-järjestelmässä ... [+]

Uusi verkko-todistusohjelma Cybersecurity-järjestelmässä

ymmärtää lakien ja politiikan vaikutuksetarvioida yrityksen tai organisaation tietoturva- ja yksityisyysohjelmaaarvioida alan parhaita käytäntöjä valtion, liittovaltion ja kansainvälisen tietoverkkojen turvallisuuden ja yksityisyyden sääntöjen mukaisesti,tehdä päätöksiä ja neuvoa vanhempia päättäjiä siitä, miten yritystä tai organisaatiota ohjataan nopeasti sopeutumaan jatkuvasti muuttuviin riskeihin, sääntöjenmukaisuuteen, oikeudelliseen toimintaan ja toimintaympäristöön.

Ohjelma koostuu kolmesta kurssista yhteensä yhdeksän luotto tuntia, ja se tarjotaan täysin verkossa, etäopetuksen muodossa, jonka avulla opiskelijat voivat suorittaa kursseja ajoissa, jotka parhaiten sopivat aikataulunsa. Jokainen kurssi kestää 14 viikkoa, ja se voidaan suorittaa samanaikaisesti, jotta kaikki kolme kurssia voidaan suorittaa yhdellä lukukaudella.... [-]

Yhdysvallat Albany
Syyskuu 2020
Englanti
6 - 12 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi