close

Suodattimet

Katso tulokset

Löydä 2 {lawstudies-certificate:plural} Kauppaoikeuden opinnotssa

Sertifikaattiohjelmat kestää yleensä yhdeksän ja 30 luottotuntien välillä, ja ne suoritetaan usein yhden vuoden aikana, kun oppilaat osallistuvat kokopäiväisesti. Jotkut todistusohjelmat tarjoavat erikoistunutta koulutusta ammattilaisille, jotka haluavat edetä uraansa. Mikä on todistus liiketoimintaoikeuden opinnoista? Yrityslainsertifikaatti voi antaa opiskelijoille tarvittavat pätev… Lue lisää

Sertifikaattiohjelmat kestää yleensä yhdeksän ja 30 luottotuntien välillä, ja ne suoritetaan usein yhden vuoden aikana, kun oppilaat osallistuvat kokopäiväisesti. Jotkut todistusohjelmat tarjoavat erikoistunutta koulutusta ammattilaisille, jotka haluavat edetä uraansa.

Mikä on todistus liiketoimintaoikeuden opinnoista? Yrityslainsertifikaatti voi antaa opiskelijoille tarvittavat pätevyydet rekisteröidä tavaramerkkiasiamiehiksi tai antaa mahdollisuuden edetä olemassaolevaan uraan. Näihin ohjelmiin sisältyvät aiheet voivat olla teollis- ja tekijänoikeudet, kehittymässä olevan teknologian, patenttien ja tekijänoikeuksien periaatteet, aineettomien talouksien liiketoimintamallit, kansainvälinen kauppa, kauppaoikeus ja tavaramerkkioikeusrikkomukset.

Niillä, joilla on todistus liiketoimintaoikeusopinnoista, on usein parannettu suunnittelutaitoja ja tieteidenvälistä ymmärrystä talouteen. Nämä taidot voivat olla arvokkaita sekä oikeudellisessa urassa että henkilökohtaisessa elämässä. Muita tämän ohjelman toteuttamiseen liittyviä hyötyjä ovat kyky tulkita skenaarioita ja arvioida oikeudellisia seurauksia.

Näissä ohjelmissa opiskelijat kohtaavat usein hyvin erilaisia ​​kustannuksia. Koulutusohjelmat, jotka tarjoavat todistusohjelmia, sijaitsevat eri puolilla maailmaa, mikä johtaa vaihteluihin ja niihin liittyviin maksuihin. Tulevien osallistujien tulisi ottaa suoraan yhteyttä kouluun tarkan tiedon saamiseksi.

Liiketoimintaoikeus voi olla hyvin palkitseva. Suurten palkkojen ja mielekkäiden maksuosuuksien valitus voi vaikuttaa eräisiin toiveikkaisiin ammattilaisiin. Ne, jotka suorittavat sertifikaatin kauppaoikeuden opinto-ohjelmassa, voivat löytää tavaramerkkivirkailijoita, mediajohtajia, henkisen omaisuuden omaisuudenhoitajia, IP-asianajajia, IP-salkunhoitajia, valtion sääntelijöitä tai poliittisia päättäjiä. Muut tutkinnon suorittajat saattavat työskennellä pätevinä lakimiehinä kansainvälisissä kauppa- tai kauppaoikeuden neuvonantajissa.

Yritystoiminnan tutkintotodistusohjelman loppuun saattaminen voi johtaa menestyksekkäisiin urasuhteisiin useilla teollisuudenaloilla. Näitä sertifikaattiohjelmia on tarjolla eri puolilla maailmaa. Monet koulut tarjoavat verkko-ohjelmia, jotka lisäävät tämän opinnoista helppoa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Albany Law School
Albany, Yhdysvallat

Uusi verkko-todistusohjelma Cybersecurity-järjestelmässä

Uusi verkko-todistusohjelma Cybersecurity-järjestelmässä -
Certificate
6 - 12 kuukautta
Englanti
Syys 2020
Kampus
Online
 
University of Technology Sydney
Sydney, Australia

UTS on vakiinnuttanut asiantuntemusta ja mainetta kurssit, jotka liittyvät patentti- ja tavaramerkkityön tarpeisiin. UTS immateriaalioikeusohjelma on Australian Australian yli ... +

UTS on vakiinnuttanut asiantuntemusta ja mainetta kurssit, jotka liittyvät patentti- ja tavaramerkkityön tarpeisiin. UTS immateriaalioikeusohjelma on Australian Australian yliopistossa ensimmäinen, joka täyttää Australian rekisteröimät rekisteröintitodistukset Australiaan ja Uuteen-Seelantiin Trans-Tasmanin IP-asianajajayhdistyksen alaisuudessa sekä australialaisen kaupan rekisteröinnissä merkitsee asianajajaa. -
Certificate
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä