Vertaile {lawstudies-certificate:plural} Asianajajan työssa

Todistukset ovat opinto-ohjelmia, jotka keskittyvät tiettyyn alueeseen, olipa kyse akateemisesta tai kauppaan liittyvästä. Tämäntyyppisellä koulutuksella voi olla eri tasoja, kuten perus-, jatko- tai edistyneitä. Useimmat varmenneohjelmat saatetaan päätökseen vuoden tai vähemmän. Mikä on todistus oikeuskäytännössä? Se on akateeminen ohjelma, joka antaa opiskelijoille teknisen os… Lue lisää

Todistukset ovat opinto-ohjelmia, jotka keskittyvät tiettyyn alueeseen, olipa kyse akateemisesta tai kauppaan liittyvästä. Tämäntyyppisellä koulutuksella voi olla eri tasoja, kuten perus-, jatko- tai edistyneitä. Useimmat varmenneohjelmat saatetaan päätökseen vuoden tai vähemmän.

Mikä on todistus oikeuskäytännössä? Se on akateeminen ohjelma, joka antaa opiskelijoille teknisen osaamisen ja tietämyksen, jota tarvitaan menestymään oikeudellisella alalla. Joissakin todistuksissa voi keskittyä tiettyihin oikeudellisiin käytäntöihin, kuten ristiintarkasteluun tai riitojenratkaisuun, kun taas toisilla saattaa olla laajempi lähestymistapa. Tarkat kurssit, joita oppilaat voivat odottaa, vaihtelevat koulusta toiseen. Tarjolla olevat kurssit voivat kuitenkin olla samanlaisia ​​kuin ammattietiikka, rikostekniset käytännöt, siviiliprosessit ja rikosprosessit.

Tämä todistus ei ainoastaan ​​anna opiskelijoille tarvittavaa taitoa menestyä oikeudellisessa urassa, vaan se tarjoaa myös siirrettäviä taitoja, joita voidaan käyttää koko ihmisen koko elämässä. Osallistujat parantavat usein viestintä-, analysointi- ja organisointitaitojaan.

Varmentamisohjelman opetus voi vaihdella suuresti koulusta toiseen. Usein paikannus ja ohjelman kesto vaikuttavat suuresti kokonaiskustannuksiin. Hakijat voivat saada paremman käsityksen hinnasta ottamalla suoraan yhteyttä arvioihin.

Millaista uraa todistus oikeudellisesta käytännöstä valmistaa opiskelijoille? Useimmat tutkinnon suorittajat tulevat asianajajiksi, tuomareiksi ja oikeudellisiksi neuvonantajiksi, mutta tarjolla on myös paljon muita uramahdollisuuksia. Esimerkiksi jotkut tutkijat voivat tulla toimittajiksi, tutkijoiksi, professoreiksi ja konsultteiksi. Tarkat uran mahdollisuudet osallistujat ovat valmistumisen jälkeen voidaan sanella muun koulutuksen ja työhistorian.

Monissa yliopistoissa ympäri maailmaa tarjotaan todistusohjelmia. Saatat jopa löytää verkossa tarjolla olevan ohjelman. Jos haluat hakea, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytoimistoon täyttämällä lyijylomake.

Näytä vähemmän
University of Technology Sydney
Sydney, Australia

Oikeustieteen ammattipätevyyden jatkokoulutus antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa käytännön lakikoulutusvaatimukset, jotka vaaditaan korkeimman oikeuden NSW: n käytt ... +

Oikeustieteen ammattipätevyyden jatkokoulutus antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa käytännön lakikoulutusvaatimukset, jotka vaaditaan korkeimman oikeuden NSW: n käyttämiseksi asianajajana. UTS PLT -ohjelma on korkeimman oikeuden NSW: n Legal Profession Admission Board (LPAB) akkreditoinut ja tarjoaa opiskelijoille korkeakoulutason opetustason, johon kuuluu interaktiivisia harjoituksia, kuten harjoittelupaikkoja, simuloituja harjoittelutapahtumia ja taitojen koulutusta. -
Certificate
Full-time
Part-time
Englanti
Kampus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here