Baari-ammattikoulutuskurssi (BPTC)

Yleistä

5 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Jos tavoitteena on tulla barristeriksi, BPP University ammattitutkintokurssi (BPTC) tarjoaa parhaan mahdollisen koulutuksen. Tarjoamme edustuksellisia ja konferensseja, joita opitaan neljää, todenmukaista pilkkausta ja arviointia käsittelevissä ryhmissä ja jokaisen tarjoajan laajin valikoima valinnaisia. Lisäksi Urapalvelumme vetää ulos kaikki pysähdykset, jotka auttavat sinua varmistamaan pupillage.

BPTC: n menestyksekkäästi täyttämisen jälkeen olet valmis valmistautumaan elämän vaatimuksiin barristerina - ja hänet voidaan kutsua Englannin ja Walesin hallitukselle (edellyttäen, että olet täyttänyt Inn of Court -sertifikaatin vaatimukset).

Oikeusammatti voi olla vaativa ja asianajaja ei ole kaikille. On suositeltavaa, että luet tämän Bar Standards Boardin antamat tärkeät tiedot, jos haluat opiskella Englannin ja Walesin hallitukselle.

BP- BPP University myöntää BP: n ammatillinen koulutuskurssi (BPTC).

Tärkeimmät tiedot

 • Pieni ryhmätapaamisia - kaikki käytännön neuvonantaja- ja konferenssitapahtumat järjestetään ryhmissä 4
 • Opi kokeneista harjoittelijoista, joilla on vahva käytännönläheisyys
 • Mahdollisuus kirjata mielipiteen kirjoittamista ja laatimista arvioita
 • Laaja valikoima vaihtoehtoja, joista voit valita enemmän kuin mikään muu palveluntarjoaja
 • Lisätä tietämystänne esityksiin pupillage-luentojen ja käyntikohtien avulla, mikä auttaa sinua kohdistamaan sovellukset sopivimpiin kammioihin sinulle
 • Rahoitusta voi saada stipendejä, koroton maksuja ja Future Finance opintolainoja
 • Hanki elintärkeää työkokemusta - neuvomalla todellisia asiakkaita palkitun Pro Bono Centerin kautta
 • Harjoittele taitojasi tuomareiden ja harjoittajien arvostelemien pilkkahankkeiden ja motiivitapahtumien avulla
 • Mielipiteen ja konferenssin todellisia elämyksiä koskevat arviot, joissa käytetään ammattimaisia ​​toimijoita
 • Vastinetta rahalle - kaikki maksut sisältyvät kirjoihin ja oppimateriaaleihin
 • Proaktiiviset ura-alueet tukevat sinua parhaan mahdollisen mahdollisuuden saada pupillage
 • Muunna BPP University BPTC täydelliseksi BPP University maisteriksi suorittamalla 30 opintopistettä

BPTC: n urakehitys

Meidän baarimusiikkikurssimme tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen harjoittelun elämään barristerina ja olemme niin luottavaisia, että tarjoamme urakehitystä.

Jos et saa pupillia kuuden kuukauden kuluessa BPTC: n täyttämisestä, voit opiskella toisen BPP: n pätevyyden ilmaiseksi, maksamalla enintään 16,500 € * sisältäen LPC: n. Paikat ovat rajalliset, joten lisätietoja hakemuksesta tai lisätietoja saat ottamalla yhteyttä tunnustustyöryhmämme käyttöön.

Tiiviisti sidoksissa ammattiin

Bar Professional Training -kurssin pääpaino on käytännön kokemuksesta ja soveltamisesta, erityisesti painopisteenä. Käytännön ohjaajamme ovat erittäin kokeneita - jotkut heistä harjoittavat tai pitävät tiiviisti yhteyttä ammattiin ja ovat myös Inns of Courtin käyttämiä kouluttajia.

Innovatiiviset tutkimusvälineet

Oppimateriaaleihin kuuluvat:

 • Online-esittelyjä
 • Ehdotetut vastaukset kirjalliseen työhön
 • Eläköön pilkata arviointeja ammattilaisten toimijoiden kanssa - edustajia ja konferenssia varten
 • Digitaaliset tallenteet, joiden avulla voit tarkastella suorituskykyäsi viikoittain
 • Tallennettujen versioiden luentoja kaikille siviili- ja rikosoikeudellisille pienryhmätapaamisille
 • Valkoinen kirja ja arkkitehtoninen rikolliset käytännöt

Opiskelupäivämäärät ja arviointi

Kokopäiväinen BPTC toimii koko lukuvuodeksi - syyskuu-kesäkuu. Vaihtoehtoisesti voit päästä opiskelemaan osa-aikatyössä, yksi viikonloppu kuukaudessa, yli kaksi vuotta.

Kokoaikainen vaihtoehto, luokitukset voidaan järjestää kolme tai neljä päivää viikossa, ja yksi päivä viikossa on varattu tutkimukseen ja valmisteluun. Osa-aika-optiossa on kolmen päivän induktio-ohjelma, jota seuraa yksi viikonloppu luokkahuoneen opiskelusta kuukaudessa.

Sinua arvioidaan kirjallisten ja suullisten osaamistestien yhdistelmällä koko vuoden ajan. Sekä kokopäiväistä että osa-aikaista opiskelijaa useimmat arvioinnit tehdään arkipäivisin.

BPP University opiskelijoilla on mahdollisuus kirjoittaa mielipiteensä kirjoittamiseen ja laatia arviointeja käsikirjoituksen sijasta.

Opiskele LLM: n oikeudellisia käytäntöjä (barristerit)

Uusi ohjelma, joka antaa sinulle olennaisen koulutuksen, jonka tarvitset tullut pätevän asianajajan, olemme ylpeitä lanseeraamasta LLM: n oikeuskäytäntöä (Integrated Practice-Focused Masters), joka sisältää erittäin arvostetun BPTC: n ja joka täyttää jatko-opintolainojen rahoituksen £ 10,280 Student Loans Companystä.

Uusi ohjelma yhdistää opetuksemme BPTC: stä useisiin uusiin moduuleihin. Se on haastava ja palkitseva ohjelma, jonka avulla voit hankkia lisätietoa ja taitoja, jotka ovat todellisia arvoja nykyisessä oikeuskäytännössä.

Vapaa Masters täyttää

Annamme sinulle mahdollisuuden parantaa BPTC: täsi ja täyttää kelpoisuutesi täydellä maisteritasolla ilman lisäkustannuksia. Tämä tarkoittaa, että riippuen aiheen valinnoista voit joko BPP University LLM Commercial Legal Practice tai LLM Legal Practice (barristerit) -opintoihin.

Sisäänpääsyvaatimukset

BPP University jatko-opintosuoritusasteen tutkintotodistus (BPTC) on seuraavat:

 • Tutkintotodistus tai ei-oikeustieteen tutkinto sekä CPE / GDL (vähintään 2: 2)
 • Inn of Courtin jäsenyys
 • Hyväksymistodistus (Bar Course Aptitude Test, BCAT)
 • Sujuva Englanti:

a. vähintään IELTS-akateemisen testin jokaisessa osiossa 7,5; tai
b. vähintään 73 pistettä jokaisesta Pearson Test of English (akateemisesta)

Ilmoittautumisen yhteydessä tai ennen sen rekisteröintiä edellytetään, että muusta kuin englanninkielisestä maasta tulevien opiskelijoiden on toimitettava jonkin edellä mainitun testin toimittajan antama todistus siitä, että he ovat saavuttaneet vaaditut tulokset kussakin testiohjelmassa samassa istunnossa. Vaihtoehtoisesti opiskelijat ennustavat 2: 1 tai 1-luokan tutkinnon, että he voivat ylittää kielivaatimuksen, voivat pyytää Skype-haastattelua jonkun BPTC-ohjelman johtajan tai heidän nimittäjänsä kanssa, joka voi luopua rekisteröintitodistuksen vaatimuksesta.

Hakijan antamat todistukset, joilla testataan jonkun edellä mainituissa testeissä saavutettu pisteet, on oltava voimassa ja pätevät kyseisen testipalvelun tarjoajan sääntöjen mukaan, kun hakija aloittaa BPTC: n.

Kun BPP University hyväksyy sen jälkeen, kun BPP University katsoo, että opiskelijan kielitaito ei ole tyydyttävä, tai on kysymys siitä, onko jokin sen osa vaaditulla tasolla, se edellyttää, että opiskelija ottaa yhden edellä mainituista kielitesteistä opintojakson kaikki vaiheet (opiskelijan kustannuksella) ja vaaditun pistemäärän saavuttaminen. Tämä oikeus on rajoittamaton opiskelijan ensimmäisestä kielestä riippumatta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Lue lisää

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Näytä vähemmän
Manchester , Lontoo , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 More Vähemmän