OTK Tutkinto-ohjelma

temp

Edistyksellinen oikeustieteen opiskeluohjelma lakimiehille ympäri maailmaa

Mitchell Hamline's LL.M. tutustuttaa ulkomaisen oikeuden tutkinnon suorittaneet Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmään. Ohjelma kokoaa yhteen maailmanlaajuisen lakimiesyhteisön, joka saa erikoistuneen koulutuksen, jota he tarvitsevat harjoittaakseen lakia ja kilpaillakseen kansainvälisellä tasolla. OTK Opiskelijat osallistuvat luokkiin Mitchell Hamline JD -opiskelijoiden kanssa valitsemalla kursseja ja seminaareja, jotka vastaavat heidän henkilökohtaisia harjoitteluun liittyviä intressejään.

Oikeustieteen keskeiset komponentit

 • Rakennettu opiskelijoille, joilla on LL.B. tai vastaava tutkinto ansaittu Yhdysvaltojen ulkopuolella.
 • Useimmat opiskelijat suorittavat ohjelman kahdessa kokopäiväisessä lukukaudessa.
 • Jokainen opiskelija nimitetään tiedekunnan neuvonantajaksi opiskelijan kiinnostuksen tai opiskelualueen perusteella. Yhdessä neuvonantaja ja opiskelija suunnittelevat opintojakson, joka sisältää tiukkoja lakikursseja ja mahdollisuuden oppia käytännöllisiltä asianajajilta ja tuomareilta. Opiskelijat ja neuvonantajat tapaavat säännöllisesti koko ohjelman ajan.
 • Opiskelijat suorittavat vaaditun johdantokurssin ja valitsevat sitten lakikoulun JD-kursseista.
 • Ohjaajia on saatavana LL.M. opiskelijoille.
 • Kaikki tutkintoa hakevat LL.M. Opiskelijoiden on suoritettava huomattava kirjoitusosa.
 • Opiskelijat voivat valita kursseja erikoistuneilta lakien alueilta, kuten vaihtoehtoinen riitojenratkaisu, immateriaalioikeudet, kansainvälinen ja vertaileva oikeus, yritys- ja yhtiölaki sekä muut.

LL.M: n edut tutkinto Mitchell Hamline

 • Opi Yhdysvaltain oikeudellinen oppi ja saa syvällinen käsitys Amerikan oikeusjärjestelmästä ja Yhdysvaltojen lakikäytännöstä.
 • Käytä tehokkaammin amerikkalaisten koulutettujen lakimiesten kanssa kansainvälisiä liiketoimia tai riita-asioita, jotka koskevat Yhdysvaltain lakia ja oikeuslaitoksia.
 • Tarjoa tehokkaampi edustus asiakkaille, joilla on etuja Yhdysvalloissa, ja amerikkalaisille asiakkaille, joilla on etuja kotimaassasi.
 • Hyödynnä Mitchell Hamlinen laaja harjoittelevien lakimiesten verkosto käytännön koulutukseen ja harjoitteluun kentällä.
 • Oikeustieteellisessä tiedekunnassa oppia Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmästä ja saada tärkeitä perusteita oikeuskäytäntömenetelmälle ja oikeudelliselle päättelyprosessille yhteislakiperinteen ytimessä. Yhä useammin, LL.M. Tutkinto amerikkalaisesta oikeustieteellisestä korkeakoulusta tunnustetaan tärkeäksi ammatilliseksi valtakirjaksi monissa oppilaitoksissa.
 • Mukauta oma LL.M. tutkinto joko erikoistuneena tai yleisenä tutkintona. Sinulla on joustavuus luoda oma ohjelma ja koota kurssi- ja seminaariaikataulut, jotka heijastavat tiettyä harjoittelualaa tai akateemista painopistettä, joka kiinnostaa sinua.

Sovellusvaatimukset

OTK opiskelijat hakevat lsac.orgin kautta. Sovellus sisältää seuraavat:

 • Kaikkien korkeakoulujen tai yliopistojen viralliset tekstikirjoitukset, joihin opiskelija on osallistunut, ovat jättäneet LSAC-todistuksen tai kaikkien korkeakoulujen tai yliopistojen opintosuoritusten todistukset tunnustetusta valtakirjojen arviointipalvelusta. (Vaihto-opiskelijat toimittavat jäljennökset englanniksi.)
 • Henkilökohtainen lausunto, englanniksi, jossa kuvataan aiempaa lakitutkimusta ja ammatillista kokemusta, syitä ja tavoitteita opiskeluun oikeustieteen maisterille opiskeluun. ohjelma ja muut asiaankuuluvat tiedot.
 • Todistus englanniksi. Hakijoiden, jotka eivät ole englantia puhuvia maita tai joiden äidinkieli ei ole englanti, on todistettava englannin kielen taito. Tämä voi tapahtua virallisen TOEFL-pisteetraportin, IELTS-pisteetraportin, muun vakiintuneen englanninkielisen testin tai englanninkielisen ohjelman onnistuneen suorittamisen avulla. Hakijoita voidaan myös kutsua osoittamaan englannin kielen taito haastattelun avulla.
 • Kaksi englanninkielistä suosituskirjettä, jotka lähetetään suoraan suosittelijalta LSAC: lle tai Mitchell Hamlinelle.
 • Yhteenveto / ansioluettelo, englanniksi.
 • Visa-materiaalit ja asiakirjat, joilla on riittävä taloudellinen tuki. Opiskelijoiden on lähetettävä pääsyyn kaksi lisäosaa:
  • Visa-tiedot. Suurin osa kansainvälisistä opiskelijoista saapuu Yhdysvaltoihin opiskelijaviisumilla (F-1-viisumi). F-1-viisumin hakemiseksi opiskelija tarvitsee oppilaitokselta (tässä tapauksessa Mitchell Hamline School of Law ) asiakirjan nimeltä ”I-20”.
  • Taloustiedot. I-20-hakemuksen suorittamiseksi tarvitsemme alkuperäisiä taloudellisia asiakirjoja, jotka osoittavat, että opiskelijalla on riittävästi varoja ohjelmaan liittyvään lukukauden lukuun ja asuinkustannuksiin. Lähetämme lisätietoja taloudellisista tiedoista, kun sinut on hyväksytty ohjelmaan.

Apurahat opiskelijoille kaikilla elämänaloilla

Mitchell Hamlinella on vankka apurahaohjelma, joka on suunniteltu opiskelijoille kaikilla elämänaloilla. Apurahat myönnetään useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien aikaisempi akateeminen huippuosaaminen, ammatillinen kokemus, palvelu- ja johtamiskokemus, henkilökohtainen kokemus ja kiinnostus tietyille lakialoille.

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti
Viimeksi päivitetty Syyskuu 21, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Helmi 2020
Syys 2020
Duration
2 lukukautta
Full-time
Hinta
32 USD
Lukuvuosi 2019-2020 - lukuvuosi
Määräaika
Joulu 2, 2019
Heinäkuu 16, 2020
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Helmi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Joulu 2, 2019
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Heinäkuu 16, 2020

Helmi 2020

Location
Haun määräaika
Joulu 2, 2019
Päättymispäivämäärä

Syys 2020

Location
Haun määräaika
Heinäkuu 16, 2020
Päättymispäivämäärä