Öljy- ja kaasuoikeus ja politiikka LLM

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Maailman pitkän aikavälin talouskehitys riippuu tehokkaista, innovatiivisista ja luovista energialähteistä ja resursseista. Nämä puolestaan ​​luottavat henkilöihin, joilla on vankka käsitys oikeudellisesta, taloudellisesta, teknisestä ja poliittisesta taustastaan.

CEPMLP on keskeinen osa näistä asioista ja tarjoaa parasta alan kehittyvää koulutusta valmistaen valmistuneita vastaamaan kehittyvien globaalin talouden asettamiin haasteisiin.

CEPMLP on koko historiansa ajan saavuttanut jatkuvaa kasvua ja on luonut kansainvälisen huippuosaamisen ydintoiminnoissaan: tieteellinen suorituskyky, korkeatasoinen akateeminen tutkimus, strateginen konsultointi ja laadukas johtamiskoulutus. Tällä hetkellä meillä on yli 500 rekisteröidyt jatko-opiskelijat yli 50 maasta eri puolilla maailmaa.

Meidän monitieteinen lähestymistapa opetukseen, tutkimukseen ja konsultointiin antaa meille ainutlaatuisen näkökulman siihen, miten hallitukset ja yritykset toimivat. Tarjoamme joustavia kursseja, jotka toimitetaan alan parhaimmillaan, suunnitellaan ja päivitetään jatkuvasti keskuksen ainutlaatuisen ammattitaidon ja akateemisen huippuosaamisen yhdistelmän mukaisesti.

Tämä tarjoaa tiukan koulutuksen jatko-opiskelijoille ja työskenteleville ammattilaisille. Täysipäiväisiä ja etäopiskeluasteita, yksilöille tai yrityksille räätälöityjä intensiivisiä koulutusohjelmia sekä lyhytaikaisia ​​ammatillisia seminaareja ovat kaikki tarjolla.

Opetamme sinulle käytännön ja ammatilliset taidot, jotka tarvitset monimutkaisten kaupallisten ja rahoituksellisten tapahtumien hallintaan kansainvälisessä työpaikassa, ja paljastamme sinut monille monipuolisille ja jännittäville mahdollisuuksille. Miksi ei kestää muutamia minuutteja täyttämällä hakemuslomake - se voisi olla kauaskantoisin urasuunnitelma, jonka voit tehdä!

Energia-, öljy- ja mineraalilaki ja -politiikka

Dundee-yliopiston energia-, öljy- ja mineraalikeskus ja -politiikka on kansainvälisesti tunnettu kansainvälisen liiketoiminnan ja luonnonvarojen sekä energiaoikeuden ja -politiikan tutkijakoulu.

Öljyn ja kaasun kehittyminen Pohjanmerellä on perustettu toukokuussa 1977.

Tutkimuksemme, tutkimuksen ja konsultoinnin monitieteinen lähestymistapa tarjoaa ainutlaatuisen perspektiivin siitä, miten hallitukset, yritykset ja yhteisöt toimivat tarjoavat nykypäivän ammattilaisille mahdollisuuden vastata huomisen haasteisiin.

Kunnianhimoinen palkinto Enterprise Trade International -liiketoiminnassa vuonna 2004 tunnustettiin, että lähes kolmen vuosikymmenen ajan olemme toimittaneet korkealaatuista ammatillista koulutusta ja koulutusta maailmanlaajuisesti.

Tämä sitoutuminen laatuun pysyy tähän päivään asti ja jatkuu ja paranee tulevaisuudessa.

57384_ksenia-kudelkina-531.jpg

Miten opetetaan

Tieto ja ymmärrys:

 • (maailmanlaajuiset ja alueelliset) ja kansalliset sääntelykehykset ja -välineet yksittäisten valtioiden sekä niiden välillä sekä yritysten ja hallitusten välillä sekä kansainvälisten energia- ja luonnonvarojen alan yritysten väliset sopimusjärjestelyt.
 • keskeisistä poliittisista kysymyksistä, jotka koskevat laillisuutta, sääntelyä ja sopimuksia kansainvälisissä energia- ja luonnonvaroalalla.
 • tuomioistuinten oikeuskäytännöstä sekä tuomioistuinten ja muiden riitojenratkaisumekanismien toiminnasta.

Skills

 • Tehdään arviointi kansainvälisten energia- ja luonnonvarojen sektoreiden oikeudellisista (tai verotuksellisista) järjestelmistä.
 • Osallistua kansainvälisten sopimusten ja kansallisten määräysten laatimiseen tai neuvotteluissa hallituksen ja yrityksen välillä tai yritysten välillä kansainvälisissä energia- ja luonnonvaroalalla.
 • Tarkkaile kriittisesti tietoja ja analysoi kriittisesti kansainvälisiin energia- ja luonnonvarasektoreihin liittyviä asioita, jotka ovat tapahtuman eturintamassa tapahtuneen kehityksen tuomaa.

Miten sinua arvioidaan

LLM koostuu pakollisista ja valinnaisista moduuleista. Opetettua osaa seuraa joko:

 • väitöskirja enintään 15 000 sanaa akateemisen valvojan hyväksymällä aiheella, tai
 • harjoittelujulkaisu - opiskelijat, jotka valitsevat tämän vaihtoehdon, tarvitsevat organisaation, joka haluaa tarjota 3 kuukauden työharjoittelun, jonka akateeminen valvoja hyväksyy.

Mitä opiskelet

Meidän LLM koostuu yhteensä 180 opintopistettä.

Perusmoduulit: Seuraavat moduulit on täytettävä (40 op)

 • CP51005 - Kansainvälinen öljylainsäädäntö ja -politiikka
 • CP51039 - kansallinen ja vertaileva öljy- ja kaasulaki

Core Specialist: vähintään 40 opintopistettä

 • CP51009 - Petroleum Policy and Economics
 • CP52059 - Öljy- ja kaasulaki - Kaupalliset sopimustekniikat
 • CP52064 - Transatlanttinen neuvottelutyyppinen simulointikurssi
 • CP52066 - Kansainvälinen oikeus: rajat ylittävät oikeudelliset ongelmat kaivosteollisuudelle
 • LW52005 - kilpailulaki
 • LW52135 - Kansainvälinen verotuslaki

Pakolliset valintayksiköt: 40 opintopistettä

 • CP50003 - väitöskirja (kokopäiväisesti ja etäopetuksessa)
 • CP51013 - Harjoittelujakson raportti (kokopäiväisesti ja etäopetuksessa)

Vapaasti valittavat moduulit

Tarvittavat moduulit akateemisesta aikataulusta, jotta luottojen kokonaismäärä saadaan 180: een.

Yhteisesti muiden CEPMLP LLM -asteiden kanssa kaikki hyväksytyt moduulit voidaan sisällyttää valittavissa oleviin moduuleihin.

Työpaikat

Millaisia ​​työpaikkoja CEPMLP: n alumnit tekevät?

Vastaus on monenlaisia ​​eri rooleja. On tärkeää olla tietoinen siitä, että kuten minkä tahansa työpaikan suhteen se riippuu teidän kokemustasosta ja taidoista, riippuen siitä, olisiko rooli sopiva sinulle, ei ole yhtä kokoa.

Aikaisemmat alumnit ovat löytäneet työtä erilaisten organisaatioiden, kuten kansallisten öljy-yhtiöiden, tutkimus- ja tuotantoyhtiöiden, hallinnon, ministeriöiden ja kaupallisten järjestöjen, kuten pankkien, lakitoimistojen ja globaalien konsulttien, kanssa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Sinulla pitäisi olla hyvä neljän vuoden mittainen tutkintotodistus, joka vastaa Yhdistyneen kuningaskunnan arvomaailman tutkintoa, mieluiten toisen luokan yläpuolella tai sen yläpuolella. Hakijoita, joilla on vastaava hyvä toisen luokan alempi tutkinto, voidaan myös soveltaa. Sinun on annettava tutkintotodistukset ja akateemiset opintosuoritukset hakemuksestasi. Suositellut tutkintoihin kuuluvat laki, kauppatieteet, geologia, öljy- tai kaivostekniikka, talous, liiketoiminta, johtaminen. Energian / luonnonvaroihin liittyvän alan työkokemus on eduksi, vaikkakaan se ei ole tiukan vaatimus maisterikoulutukseen pääsemiseksi.

Englannin kielivaatimus

IELTS Yleistä 6.5

 • Kuuntelu 6.0
 • Lukeminen 6.0
 • Kirjoittaminen 6.0
 • Puhuminen 6.0

Englanninkieliset ohjelmat

Tarjoamme Pre-Sessional- ja Foundation-ohjelmia ympäri vuoden. Ne on suunniteltu valmistautumaan yliopistolliseen opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun et ole vielä täyttänyt kielitaitovaatimuksia suoraan suorittamaan tutkintoon.

Tietoja Dundee

Fantastinen kulttuuri, kauniit maisemat ja tunnetusti ystävälliset ihmiset ... .Kotlandilla on intohimo ja innovaatio sydämessään, ja nämä ovat vain muutamia syitä, miksi se on hämmästyttävä paikka elää ja opiskella.

Dundee sijaitsee Tay-joen rannalla Skotlannin itärannikolla. Se näkyy säännöllisesti Ison-Britannian "elämänlaadun" tutkimusten kärjessä - joka tarjoaa kaiken, mikä on hienoa kaupungin elämästä, mutta on ystävällistä, kompakti ja helppo navigoida.

Wall Street Journal nimesi Dundeen yhdeksi heidän kymmenestä kuumasta määräpaikastaan ​​2018.

Dunden väkiluku on noin 150 000. Kun opiskelijat muodostavat yhdestä viidestä väestöstä, kaupunki on suunnattu opiskelijoiden elämään.

Meidän kampuksemme sijaitsee aivan Dundee'n viehättävän ja hauskan West Endin sydämessä, ja kauppoja, kahviloita ja ravintoloita ovat kaikki aivan ovesi vieressä.

"Skotlantilaiset ovat mukavia ja ystävällisiä. Muistan ensimmäisenä päivänä, kun tulin, kaveri, jonka oli tarkoitus tavata minut, ei ollut vielä siellä. Taksinkuljettaja pudotti minut pois, koputin ovelle ja hän ei ollut siellä, joten odotin ulkona. Joku tuli ja kysyi, olinko kunnossa ja kutsunut minua kun odotin. Hän toivotti minut tervetulleeksi ja antoi minulle ruokaa ja juomaa, joten aloin rakastaa Dundeen ja Skotlannin kansaa ensimmäisestä päivästä lähtien. " Willy William Mrema on Tansaniasta ja opiskelee MSc Geotechnical Engineering.

Viimeksi päivitetty Marraskuu 2018

Oppilaitoksesta

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses ... Lue lisää

Social sciences encapsulates many of the academic areas that shape society. These include how we are governed (law), where we live (architecture, planning and geography), how economies and businesses function (business and management studies), the choices we make (psychology) and our politics and international relations. Essentially anything that influences how people think and behave. Näytä vähemmän